Recreatiepark Ponderosa

Zakelijk

Vergaderen in alle rust bij Ponderosa

Vergaderen bij Ponderosa is vergaderen in rust en in een bosrijke omgeving. 

Tussen Chaam, Ulicoten, Baarle Nassau en nabij Breda en Tilburg ligt onze mooie sfeervolle oude boerenschuur die is voorzien van alle gemakken. Het hoge plafond, de authentieke balken en de groene omgeving direct als u buiten stapt maakt onze boerenschuur tot de perfecte vergaderlocatie of de plek voor uw netwerkborrel, brainstormsessie, presentatie of bedrijfsfeest. Bij Ponderosa bent u echt even weg van uw werkplek en wat is er fijner om tussendoor te genieten van een wandeling, solextocht of leuke teambuilding activiteiten? Het is allemaal mogelijk!

Faciliteiten vergaderlocatie

  • Plaats tot 550 personen
  • Beamer en geluidinstalatie is aanwezig.
  • Gratis Wifi
  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid
  • Bosrijke omgeving
  • Catering

Vergaderarrangementen

Wij zorgen graag voor de koffie/thee, lunch, dinerbuffet of een borrel met warme en koude hapjes. Vertel ons uw wensen en wij gaan ermee aan de slag. 

Vergaderbreak

Tussendoor de vergadering even genieten van de buitenlucht? Maak een leuke solextour door de omgeving of kies voor teambuildingactiviteiten zoals vlotten bouwen. Liever een indoor activiteit? Ook daarin hebben wij een ruime keuze. Klik hier voor inspiratie. 

Vergaderen en overnachten

Na het vergaderen overnachten op ons park? Dat is mogelijk. Wij hebben een aantal chalets staan die u kunt boeken, mits deze vrij zijn. 

Nieuwsgierig naar onze vergaderlocatie en wat wij voor u kunnen betekenen? U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen en/of uw wensen met ons te bespreken. Wij maken graag een passend voorstel!

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?
Vul dan onderstaand formulier in

Brainstormsessies, bedrijfsfeest of netwerkborrel bij Ponderosa

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391