Recreatiepark / camping Ponderosa

Zakelijk

Ook voor teambuilding en presentaties

Ruime vergadermogelijkheden op Ponderosa. Met lunch of diner en teambuilding activiteiten

Wilt u uit de drukte en in alle rust vergaderen? Op Ponderosa bieden wij u die mogelijkheid. Gelegen in een bosrijke omgeving tussen Chaam, Ulicoten en Baarle Nassau treft u de oude boerenschuur aan, deze locatie is door een verstelbare wand aan te passen aan het aantal personen. Een sfeervolle ruimte het hoge plafond en de authentieke balken voor het houden van brainstormsessies, presentaties of een netwerkborrel of een bedrijfsfeest. Bent u op zoek naar een activiteit voor familiedag of vriendenuitje, klik dan hier.

Wij bieden
✔  catering
✔  gratis en voldoende parkeergelegenheid
✔  technische ondersteuning
✔  plaats voor 550 personen

Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan en kunnen uw bijeenkomst faciliteren met de gewenste technische ondersteuning en catering. Ontvangst met koffie/thee, business lunch, dinerbuffet of liever borrelen met warme en luxe koude hapjes? Laat het ons weten, wij stellen een offerte op maat voor u op. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis Wi-Fi. 

Vergaderen in combinatie met teambuilding activiteiten ook daarin helpen wij graag. Outdoor activiteiten zoals een solex tour of het bouwen van vlotten. En ook indoor activiteiten zoals het spel “Ik hou van Holland”. klik voor inspiratie

Op Ponderosa Twin Valley hebben wij een aantal chalets staan die u ook kunt boeken mits deze vrij zijn. Wilt u een offerte opvragen of eerst een kijkje komen nemen, dan bent u van harte welkom. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Brainstormsessies, bedrijfsfeest of netwerkborrel

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391