Recreatiepark Brabant

Geniet met uw partner, vrienden en familie van gezellig samenzijn tijdens een welverdiende vakantie in het leukste recreatiepark van Brabant: Ponderosa. In een groenrijke omgeving met schilderachtige dorpjes en mooie natuurgebieden op een steenworp afstand hoeven jong en oud zich geen moment te vervelen. Bovendien is er ook op ons recreatiepark genoeg te beleven. Wat dacht u van een bezoek aan ons overdekte zwembad, borrelen en dineren in een van onze horecagelegenheden of genieten van mooi weer op het zonneterras? Recreatiepark Ponderosa heeft het allemaal.

De omgeving van het leukste recreatiepark van Brabant

Ook buiten het leukste recreatiepark van Brabant valt genoeg te beleven. Neem uw fiets en wandelschoenen mee en maak lange tochten door de natuur. Bezoek België voor een dagje of kies voor de stadse taferelen van Bourgondische Brabantse steden als Breda en Tilburg.

Meer informatie en contact

Boek direct uw vakantie bij het leukste recreatiepark van Brabant of neem contact met ons op voor meer informatie. Ook wanneer u vragen heeft beantwoorden wij deze graag. Vul ons contactformulier in of bel naar telefoonnummer 013 5199391.

"Recreatiepark Ponderosa, het mooiste recreatiepark van Brabant!"