Goedkope stacaravans te koop

Recreatiepark Ponderosa heeft goedkope stacaravans te koop. Bekijk ons aanbod goed onderhouden stacaravans in de bosrijke omgeving die ons recreatiepark rijk is. Ponderosa is de ideale uitvalbasis voor natuur- en stedenliefhebbers. Neem uw wandelschoenen mee en geniet van schilderachtige vergezichten van het Brabantse landschap en of kies voor een middagje stadten in nabij gelegen steden als Tilburg en Breda.

Goedkope stacaravans te koop tegen aantrekkelijke voorwaarden

Maak uw keuze uit de comfortabele goedkope stacaravans die bij ons te koop staan. Oriënteer u online of ons aanbod of breng een bezoek aan ons park in omgeving Baarle-Nassua en bekijk onze stacaravans van dichtbij. De staplaatsen zijn met een gemiddelde van 150 vierkante meter ruim opgezet zodat uw privacy gewaarborgd is. Daarnaast is het gebruik van water en de centrale antenne vrij.

Meer informatie en contact

Indien u meer wilt weten over ons recreatiepark of over de goedkope stacaravans die wij te koop hebben, kunt u contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 013 5199391.

"Goedkope stacaravans te koop bij Recreatiepark Ponderosa"