Recreatiepark Ponderosa

Chalets kopen

Kies voor de ultieme vakantiebeleving door een van de ruime en goed onderhouden chalets te kopen van Recreatiepark Ponderosa. Maak uw keuze uit een van onze 62 kavels variërend in grootte van 150 tot 230 m2. Deze worden allen gerealiseerd tot privé staplaatsen in de bosrijke omgeving die Recreatiepark Ponderosa siert. Met goed verzorgde faciliteiten en voldoende recreatie- en recreatiegelegenheden hoeven jong en oud zich op ons park geen moment te vergeten. Ook een bezoek aan ons overdekte zwembad is een duik meer dan waard.

Chalets kopen: comfortabel samenzijn

Denkt u erover na een van de te bouwen chalets van Recreatiepark Ponderosa te kopen dan kunt u deze geheel naar eigen wens realiseren. Creëer uw ultieme vakantiegevoel: een comfortabel samenzijn met vrienden en familie waar u het hele jaar door van kunt genieten. Het terrein wordt door middel van een slagboom beveiligd en biedt voldoende parkeerplaatsen zodat u uw auto altijd op het terrein kwijt kan. Wilt u uw tuin door ons laten aanleggen? Ook dan staan wij het hele seizoen voor u klaar.

Meer informatie en contact

Neemt u voor meer informatie over chalets kopen contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 013 5199391. U kunt ook een bericht achterlaten door ons contactformulier in te vullen.

"Koop uw eigen chalet in Brabant en geniet van de bosrijke omgeving"

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391