Campings Brabant met zwembad

Leukste camping Brabant Recreatiepark Camping Ponderosa

Een van de leukste campings in Brabant met overdekt zwembad is Recreatiepark Ponderosa in Baarle-Nassau. Laat u verrassen door onze groenrijke, ruim opgezette kampeerplaatsen en de veelzijdige omgeving waar zowel jong als oud zich geen moment hoeft te vervelen. Ook op ons recreatiepark is genoeg te beleven. Van waterplezier in ons overdekte zwembad, genieten van een goed verzorgd diner in een van onze horeca gelegenheden tot deelname aan onze recreatie activiteiten: wij doen er alles aan om u en uw gezin, familie of vrienden een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Campings Brabant met zwembad: avontuurlijke ontspanning

Als een van de leukste campings in Brabant met overdekt zwembad hebben wij u heel wat te bieden als het gaat om waterplezier. Of u nu houdt van baantjes trekken of het avontuur opzoekt door onze 60 meter hoge glijbaan te trotseren: u beleeft een onvergetelijke tijd in ons overdekte zwembad. Lekker ontspannen in de bubbelbank of op het aangrenzend zonneterras behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendient kunnen de allerkleinsten zich prima vermaken in het boerderij-waterspeelbad

Meer informatie en contact

Heeft u vragen over een van de leukste campings in Brabant met overdekt zwembad of wilt u meer informatie? Laat een bericht achter via ons contactformulier of bel met een van onze medewerkers via tel. 013 5199391.

"Ponderosa een van de leukste campings van Brabant met zwembad!"