Camping overdekt zwembad

Geniet met het hele gezin of samen met uw partner, vrienden of familie van welverdiende rust en natuur bij camping Recreatiepark Ponderosa met overdekt zwembad. Gelegen in het Brabantse Baarle-Nassau hoeft u zich in het Bourgondische Brabant geen moment te vervelen. Onze groenrijke en verzorgde camping is een prima uitvalbasis voor lange wanden- en fietstochten, stedentrips naar nabijgelegen plaatsen als Tilburg en Breda maar ook op de camping valt genoeg te beleven voor jong en oud.
 

Camping met overdekt zwembad: ook bij slecht weer zwemplezier

Een camping met overdekt zwembad is ideaal voor een land als Nederland. Zoals bekend kunt u niet altijd op de zomerse zon rekenen maar met een overdekt zwembad kan er ook bij slecht weer prima gezwommen worden. Wat dacht u van onze 60 meter hoge glijbaan of ons boerderij-waterspeelbad voor de allerkleinsten? Of heerlijk wegdromen in de bubbelbank of stroomversnelling: het kan bij ons allemaal.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze camping met overdekt zwembad of wilt u uw vakantie bij ons boeken. Dat kan direct. Indien u vragen heeft, beantwoorden wij deze graag. Bel naar telefoonnummer 013 5199391 of vul ons contactformulier in.

"Overdekt zwembad met super gave reuze glijbaan!"