Camping Nederland overdekt zwembad

De leukste camping van Nederland met overdekt zwembad vindt u in het Brabantse Baarle-Nassau: Recreatiepark Ponderosa. Met volop bezienswaardigheden in het Bourgondische Brabant op een steenworp afstand van de ruimopgezette, rustig gelegen camping valt hier voor jong en oud genoeg te beleven.
 

Camping Nederland overdekt zwembad: Leuk voor jong en oud

Recreatiepark Ponderosa is niet zomaar de leukste camping van Nederland met overdekt zwembad. Naast ontspannen kamperen op groenrijke, ruime staplaatsen waar gezelligheid en privacy hand in hand gaan biedt ons zwembad heerlijke verkoeling tijdens warme zomerdagen. Ook in het voor- en najaar is ons zwembad een ideale plek voor ontspanning en vermaak. Doordat het bad overdekt is, is warm weer voor een plons in het water geen vereiste. Trotseer onze 60 meter hoge glijbaan of kies voor rustig bubbelen in de bubbelbank. De kinderen weten zich altijd weer prima te vermaken in het boerderij-waterspeelbad.

Meer informatie en contact

Indien u meer wilt weten over de leukste camping van Nederland met overdekt zwembad: Recreatiepark Ponderosa dan staan wij u graag te woord via telefoonnummer 013 5199391 of vul ons contactformulier in.

 

"De leukste camping van Nederland met overdekt zwembad!"