Camping Efteling

Camping Ponderosa ligt op 45 min rijden van de Efteling. En maakt uw bezoekje aan de Efteling compleet: geniet van comfortbal kamperen voor een vriendelijke prijs. Naast een bezoek aan de Efteling is ons recreatiepark de perfecte uitvalbasis voor stedentrips en fiets- en wandeltochten door de bosrijke omgeving die Brabant rijk is. Kamperen bij Ponderosa is even gezellig als praktisch: u heeft een staplaats van 150 vierkante meter tot uw beschikking en kunt daarnaast gebruik maken van een riool- water- en kabeltelevisieaansluiting en 10 ampère elektriciteit.

Camping nabij de Efteling: genoeg te doen

Schilderachtige dorpjes en mooie natuurgebieden: naast een omgeving die het bezoek meer dan waard is, is er ook op camping Ponderosa genoeg te beleven. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes in een van onze horecagelegenheden of neem een verfrissende duik in ons overdekte zwembad. Hier kunnen ook de allerkleinsten zich prima vermaken in het boerderij-waterspeelbad.

Meer informatie en contact

Neemt u voor meer informatie over camping Ponderosa gerust contact met ons op. Dit kunt u schriftelijk doen door ons contactformulier in te vullen of bel met een van onze medewerkers via telefoonnummer 013 5199391.

"Een dagje uit naar de Efteling met overnachting bij Ponderosa"