Recreatiepark Ponderosa

Vacansoleil op Recreatiepark Ponderosa

Nieuw in 2017 is de luxe Safaritent

Via Vacansoleil kunt u op Ponderosa 3 verschillende accommodaties huren. De luxe Serengeti Safatitent, nieuwe chalets Waikiki en de volledig ingerichte Navajo bungalowtent. De luxe Serengeti safaritenten zijn van alle gemakken voorzien, met zelfs een eigen badkamer in de tent. De ruime moderne chalets hebben 3 slaapkamers en zelfs een koel/vries combi in de keuken en een apart douche en toilet.

Wilt u een Serengetitent, Waikiki chalet of een Navajo bungalowtent huren op Ponderosa deze zomer of meer infomatie? Kijk verder in het menu of ga via deze link rechtstreeks naar de Vacansoleil site om één van deze accommodaties te huren.

 

Algemene informatie: check in vanaf14.00u en tot 20.00u en check out tot 10.00u.

Voor de Serengeti Safaritent en de Chalet Waikiki zijn er verplichte schoonmaakkosten van €40,00. Volgens de richtlijnen van Vacansoleil dient u zelf de bungalowtent schoon te maken. Wij bieden u vrijblijvend een schoonmaakservice aan, deze is niet verplicht. Bij aankomst kunt u dit regelen bij de receptie, kosten zijn €25,00 en dient u direct te voldoen dan plannen wij schoonmakers in.

 

Huur een tent van Vacansoleil op Ponderosa.

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391