Recreatiepark Ponderosa

Uw tweede thuis

in rust en ruimte

Recreatiepark Ponderosa heeft het mooie park uitgebreid met 62 ruime privé staanplaatsen. Op deze staanplaatsen kunt u uw droomchalet of stacaravan naar eigen keuze realiseren. Het is een prachtig veld geworden met veel ruimte en mooie chalets. Wij nodigen u uit om te komen kijken!


U kunt bij ons het hele jaar door het ultieme vakantiegevoel creëren in uw eigen chalet of stacaravan. Momenteel heeft u de mogelijkheid om zelf nog een plekje uit te kiezen waar uw droom gerealiseerd kan worden. 

Bent u al in het bezit van een chalet of stacaravan? Wij denken graag mee over de mogelijkheden! U kunt ook zelf uw chalet of stacaravan uitkiezen en samenstellen bij één van de door ons geselecteerde chalet- of stacaravanbouwers.

 Chalet Totaal
 Maat Chalets
De Bergjes
DuoCar

De grootte van de kavels varieert van 150 tot 230 m2. Het terrein is door middel van een slagboom beveiligd en er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen voorzien waardoor u uw auto gemakkelijk kunt parkeren. Het jaarlijkse stageld van deze kavels is afhankelijk van de grootte van de kavel en is inclusief water, rioolaansluiting en CAI- en internetaansluiting. De nutsvoorzieningen (zoals gas en elektra) worden apart verrekend naar verbruik.

Bent u geïnteresseerd in één van onze mooie mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met de receptionistes, zij helpen u graag verder! Daarnaast helpt het personeel van Ponderosa u graag bij het aansluiten van uw woning of het aanleggen van de tuin en staan zij het hele seizoen voor u klaar. 

 Download brochure Uw Tweede Thuis
 Voorwaarden chalet
 Brochure Recreatiepark Ponderosa
 Plattegrond

Een eigen chalet of stacaravan op een heerlijke locatie in Brabant

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391