Uw tweede thuis

Uw tweede huis

in rust en ruimte

Er zijn geen kavels meer beschikbaar.

Recreatiepark Ponderosa heeft het mooie park uitgebreid met 62 ruime privéstaanplaatsen. Op deze staanplaatsen kunt u uw droomchalet of stacaravan naar eigen keuze realiseren. Het is een prachtig veld geworden met veel ruimte en mooie chalets. Wij nodigen u uit om te komen kijken!

Kavels te huur

Uw tweede thuis Uw tweede thuis

U kunt bij ons het hele jaar door het ultieme vakantiegevoel creëren in uw eigen chalet of stacaravan. Momenteel heeft u de mogelijkheid om zelf nog een plekje uit te kiezen waar uw droom gerealiseerd kan worden.

Bent u al in het bezit van een chalet of stacaravan? Wij denken graag mee over de mogelijkheden! U kunt ook zelf uw chalet of stacaravan uitkiezen en samenstellen bij één van de door ons geselecteerde chalet- of stacaravanbouwers.

De grootte van de kavels varieert van 150 tot 230 m². Het terrein is door middel van een slagboom beveiligd en er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen voorzien waardoor u uw auto gemakkelijk kunt parkeren. Het jaarlijkse stageld van deze kavels is afhankelijk van de grootte van de kavel en is inclusief water, rioolaansluiting en CAI- en internetaansluiting. De nutsvoorzieningen (zoals gas en elektra) worden apart verrekend naar verbruik.

Er zijn geen kavels meer beschikbaar.

Bent u geïnteresseerd in één van onze mooie mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met de receptionistes, zij helpen u graag verder! Daarnaast helpt het personeel van Ponderosa u graag bij het aansluiten van uw woning of het aanleggen van de tuin en staan zij het hele seizoen voor u klaar.

Contact