Recreatiepark / camping Ponderosa

Uw tweede thuis

in rust en ruimte

Recreatiepark Ponderosa heeft het mooie park uitgebreid met 62 ruime privé staanplaatsen. Op deze staanplaatsen kunt u uw droomchalet of stacaravan naar eigen keuze realiseren. Op deze nieuwe aanwinst zijn wij zeer trots!


Jubileumactie nu met €2190,- voordeel!

Plaatst u dit jaar een nieuw chalet of stacaravan* op Twin Valley dan betaald u voor het seizoen 2018 geen stageld. Het stageld varieert per kavel, vanaf €2190,-.

(*) alleen geldig bij het plaatsen van een nieuw chalet.


U kunt bij ons het hele jaar door het ultieme vakantiegevoel creëren in uw eigen chalet of stacaravan. We hebben voor deze gelegenheid nieuwe, ruim opgezette kavels gerealiseerd die van alle gemakken voorzien zijn.

De grootte van de kavels variëert van 150 tot 230 m2. Het terrein is door middel van een slagboom beveiligd en er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen voorzien waardoor u uw auto gemakkelijk kunt parkeren. Het jaarlijkse stageld van deze kavels is afhankelijk van de grootte van de kavel en is inclusief water, rioolaansluiting en CAI- en internetaansluiting. De nutsvoorzieningen (zoals gas en electra) worden apart verrekend naar verbruik.

Wilt u een bestaande chalet of stacaravan overnemen of zelf een nieuwe neerzetten? Aan u de keus. U kunt zelf uw chalet of stacaravan uitkiezen en samenstellen bij één van de door ons geselecteerde chalet- of stacaravanbouwers. 

Klik hier voor de plattegrond en u hier bekijken welke stacaravans of chalets te koop staan op recreatiepark Ponderosa.

Het personeel van Ponderosa helpt u graag bij het aansluiten van uw woning of het aanleggen van de tuin en staat het hele seizoen voor u klaar. U bent vanzelfsprekend het hele jaar door van harte welkom en niet aan openingstijden gebonden.
 

 Download brochure Uw Tweede Thuis
 Brochure Recreatiepark Ponderosa
 Plattegrond

Een eigen chalet of stacaravan op een heerlijke locatie in Brabant

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391