Uitbreiding

Uitbreiding Uitbreiding

Recreatiepark Ponderosa mag gaan uitbreiden!

De uitbreiding wordt gerealiseerd met een stuk natuur. In gezamenlijk overleg met waterschap Brabantse Delta zal er om de kampeervelden natuur worden aangelegd die wordt ingericht als een ecologische verbindingszone. Deze zone is nodig om boomkikkers zich te laten verplaatsen van poel naar poel. 

De natuur zal worden ingericht met poelen, kruiden en faunarijk grasland en struweel. Dit dient als het leefgebied voor broedvogels, insecten en de boomkikker. 

Er zullen ongeveer 70 toerische plaatsen van 150 m2 op het nieuwe veld gerealiseerd worden. Deze plaatsen hebben alle voorzieningen, zoals een rioolwater- en kabeltelevisieaansluiting en u kunt gratis gebruik maken van 10 ampere elektriciteit. 
Ook zal dit nieuwe veld voorzien worden van een sanitair gebouw!

De plaatsen komen op het veld dat in verlenging ligt van de Ponderosa Valley. Ze zijn vanaf het seizoen 2021 al te boeken! Zowel als kampeerplaatsen en voorseizoenplaatsen. 

Mocht u interesse hebben om op één van deze plekken te staan dan kunt u contact opnemen met de receptie, zij helpen u hier graag mee verder.