Dagje weg kinderen

eropuit tips!

Wat voor leuke activiteiten zijn er in de omgeving van vakantiepark Capfun Ponderosa? Check op de website de openingstijden.

Klim-bos Brabantse Wal in Bergen op Zoom op een 48 min rijden van het park. Ben je klaar voor wat actie in de natuur? In Klimbos Brabantse Wal is er uitdaging genoeg. Niet voor niets ging in 2020 de bronzen award voor ANWB ‘Leukste uitje van Noord-Brabant’ naar ons! Het Klimbos is nu nóg groter met een vrije val, bungee en een nieuwe junior route. Een tokkelroute, moeilijke overgangen en grote netten. Het is er allemaal. Kies zelf een klimroute en bepaal hoe hoog je wil gaan. Meer info klik hier

Dagje weg kinderen Dagje weg kinderen Dagje weg kinderen Dagje weg kinderen Dagje weg kinderen

Reptielenhuis de Aarde Breda is een van de kleinste dierentuinen, namelijk ongeveer 600m2. Vanaf Ponderosa ben je er in een half uurtje. Leuk om daarna de binnestad van Breda te bekijken. Tijdens een bezoek heb je altijd de mogelijkheid om een dierverzorger aan te spreken, vragen te stellen, een speurtocht doen en uiteraard een slang vast te houden. De echte reptielen-fan kan hier makkelijk een uurtje vermaken. informatie over prijzen, klik hier

Varen door de singels van Breda Bekijk Breda eens vanaf het water en maak een rondvaart over de singels met rondvaartbedrijf ‘de Nieuwe Mark’. Per half uur varen er 2 bootjes en de duur van de rondvaart is 45 min tot 1 uur. De schipper vertelt onderweg over de geschiedenis van de stad en de bezienswaardigheden die je passeert.

Speelboerderij De Vossenberg in Gilze, is een knusse boerderij, ingericht als gezellig speelparadijs. Zowel in de binnenspeeltuin met knutsel- timmerzolder als de buitenspeeltuin is er veel vertier te vinden. Op 20 min rijden van Ponderosa. Meer info klik hier.

Bioscoop Pathé & Kinopolis in Breda. In centrum van Breda ligt Pathé en aan de rand van Breda in het Breepark vindt je de Kinopolis. Vanuit Ponderosa is de Kinopolis op 20 min rijden het meest gericht.

Lasergamen & bowlen, kan ook op Breepark in Breda bij 4Hoog. Door de speciale baanverlichting kunnen de banen in alle kleuren van de regenboog gekleurd worden. Op deze manier is het elke dag disco bowlen!

Midgetgolfen kan je doen bij de Steengroeve in Chaam. Of je nu beginner bent of gevorderde, een rondje midgetgolf blijft spannend. Leuk om te combineren met fietsroute van één uur met Truusje trap, dit is een 4- of 6 persoonsfiets waarmee je de Chaamse bossen door fietst.

Het aardbeien terras, op ‘Het Aardbeienterras’ leer je alles over aardbeien. Kinderen kunnen er aardbeien plukken, er is een speurtocht en een grote speeltuin. Ook bij minder weer is het een super uitje. Ook is er een terras waar je de lekkere hapjes kan eten met aardbeien erin. Kijk voor de actuele openingstijden op: www.hetaardbeienterras.nl  Het parkeren en de toegang is gratis.

De Bijenboerderij, Op De Bijenboerderij kunt u onder het genot van een consumptie, bij mooi weer in de drachtplantentuin met uitzicht op de bijenstal, alle informatie over het rijke leven van de honingbij tot u nemen. Ervaren imkers staan u ,desgewenst op afspraak, terzijde bij een bezoekje aan de bijenstal. Meer informatie en openingstijden www.bijenboerderij.nl