Recreatiepark Ponderosa

eropuit tips!

leuke dingen doen

Wat voor leuke activiteiten zijn er in de omgeving van recreatiepark Ponderosa? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

 

Reptielenhuis de Aarde Breda is een van de kleinste dierentuinen, namelijk ongeveer 600m2. Vanaf Ponderosa ben je er in een half uurtje. Leuk om daarna de binnestad van Breda te bekijken. Tijdens een bezoek heb je altijd de mogelijkheid om een dierverzorger aan te spreken, vragen te stellen, een speurtocht doen en uiteraard een slang vast te houden. De echte reptielen-fan kan hier makkelijk een uurtje vermaken. informatie over prijzen, klik hier

Varen door de singels van Breda Bekijk Breda eens vanaf het water en maak een rondvaart over de singels met rondvaartbedrijf ‘de Nieuwe Mark’. Per half uur varen er 2 bootjes en de duur van de rondvaart is 45 min tot 1 uur. De schipper vertelt onderweg over de geschiedenis van de stad en de bezienswaardigheden die je passeert.

Klim- en avonturenbos Goirle op een half uur rijden van het park. Ontdek één van mooiste klimbossen in Brabant, midden op Natuurpoort de Roovertsche Leij (vlakbij Tilburg). Bedwing uitdagende parcoursen tussen de boomtoppen. Spring een vrije val vanaf 12 meter. Klim en klauter gedurende 2 uur naar hartelust op tien verschillende activiteiten tijdens Fun Klimmen - The Game! De hoogte varieert van 1,5 tot maar liefst 12 meter. Informatie over prijzen, klik hier.

Speelboerderij De Vossenberg in Gilze, is een knusse boerderij, ingericht als gezellig speelparadijs. Zowel in de binnenspeeltuin met knutsel- timmerzolder als de buitenspeeltuin is er veel vertier te vinden. Op 20 min rijden van Ponderosa. Meer info klik hier.

Bioscoop Pathé & Kinopolis in Breda. In centrum van Breda ligt Pathé en aan de rand van Breda in het Breepark vindt je de Kinopolis. Vanuit Ponderosa is de Kinopolis op 20 min rijden het meest gericht.

Lasergamen & bowlen, kan ook op Breepark in Breda bij 4Hoog. Door de speciale baanverlichting kunnen de banen in alle kleuren van de regenboog gekleurd worden. Op deze manier is het elke dag disco bowlen!

Midgetgolfen kan je doen bij de Steengroeve in Chaam. Of je nu beginner bent of gevorderde, een rondje midgetgolf blijft spannend. Leuk om te combineren met fietsroute van één uur met Truusje trap, dit is een 4- of 6 persoonsfiets waarmee je de Chaamse bossen door fietst.

 

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391