Recreatiepark Ponderosa heeft het mooie park uitgebreid met 62 ruime privé staanplaatsen. Op deze staanplaatsen kunt u uw droomchalet of stacaravan naar eigen keuze realiseren. Het is een prachtig veld geworden met veel ruimte en mooie chalets. Wij nodigen u uit om te komen kijken!

Het terrein is door middel van een slagboom beveiligd en er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen voorzien waardoor u uw auto gemakkelijk kunt parkeren. Het jaarlijkse stageld van deze kavels is afhankelijk van de grootte van de kavel en is inclusief water, rioolaansluiting en CAI- en internetaansluiting. De nutsvoorzieningen (zoals gas en elektra) worden apart verrekend naar verbruik.

Brabant staat bekend om zijn gastvrijheid en het goede Bourgondische leven. Niet gek dus dat veel mensen deze streek bestempelen als de ideale plek voor vakantie in eigen land. Baarle Nassau, waar u Recreatiepark Ponderosa vindt, heeft al deze Brabantse kenmerken. En meer. Fietsen en wandelen door de bosrijke omgeving, langs kleine dorpjes en de mooiste kerkjes.

Op het park kunt u gebruik maken van het binnenzwembad en wilt u graag een potje tennisen dan kan dat (kosteloos) bij de plaatselijke tennisvereniging

 

Carrousel Carrousel Carrousel Carrousel Carrousel Carrousel