Tweede huis te koop

Op recreatiepark Ponderosa kunt u het hele jaar door het ultieme vakantiegevoel creëren in uw eigen chalet. Wij hebben namelijk mooie kavels te huur op Twin Valley. Een heerlijke rustige plek maar toch vlakbij alle voorzieningen van het park. Plaats hier uw chalet en geniet van deze fijne vakantieplek. Vanaf €2385,- p.j. huurt u al een kavel. Momenteel heeft u de mogelijkheid om zelf nog een plekje uit te kiezen waar uw droom gerealiseerd kan worden.

Kavel huren op twin valley

Op het mooie park hebben wij een uitbreiding van 62 privéstaanplaatsen. De grootte van de kavels varieert van 150 tot 230 m². Dit gedeelte van park heeft een rustige ligging en heeft uitzicht over weilanden en bos maar ligt wel vlak bij het hoofdgebouw en de faciliteiten zoals het overdekte zwembad, receptie met winkel, restaurant en terras, speeltuin en pumptrackbaan. Daarnaast fietst u zo het fietspad richting Baarle Nassau of kiest u op het fietsknooppunten bord een route uit.

Het terrein is door middel van een slagboom beveiligd en er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen voorzien waardoor u uw auto gemakkelijk kunt parkeren. Wij werken samen met Chalet Totaal, Maat Chalet Doucar en De Bergjes.

Wilt u een brochure ontvangen of een vrijblijvende afspraak maken om de chalet te komen bekijken, dan bent u van harte welkom.

Neem contact op

Uw tweede
thuis in rust
en ruimte

Stacaravans te koop