Sport & Spel

Tafeltennis

We hebben meerder tafeltennistafels staan, deze staan vooraan op de camping naast de klimtoren en het zwembad. Ook staan er banken en tafels en er is wifi aanwezig.

 

Tennissen

Gooit u graag een balletje op? Geen probleem, bij de receptie op Ponderosa kunt u per persoon een pasje halen waarmee u gratis kunt gaan tennissen op de banen van Tennisvereniging Ulicoten. Meer informatie hierover klik hier.

Sport & Spel Sport & Spel

Airtrampoline

Op Ponderosa zijn ook aitrampolines te vinden. Het zijn er zelfs 2! De hele grote airtrampoline ligt naast de pumptrackbaan en tegen het toeristische veld aan. De andere ligt naast de speeltuin, bij de horeca, waardoor je zo van het terras naar de trampoline kunt rennen.

Jeu de Boules

Op onze fraaie Jeu de Boules banen waant u zich even door Frankrijk. Om daarna een glas wijn te bestellen op het terras.

Straatvoetbalplein

Voor de voetballers is er een verhard voetbalplein op Recreatiepark Ponderosa. Deze is gelegen naast de grote speeltuin en dus ook tegenover het terras. Daarnaast is in het hoogseizoen een voetbalveld naast de toeristische plaatsen. 

Pannafield

Wie kan het beste panna spelen! Vertoon je kunsten op het pannaveld en speel tegen de andere jongens en meisjes die Recreatiepark Ponderosa staan.

Basketbalplein

Het basketbalveld ligt naast het voetbalplein en de speeltuin. Ook hiernaartoe kun je zo vanaf het terras oversteken. Lekker even alleen ballen of een heuse wedstrijd spelen met je vakantievrienden.