Restaurant Rosa

Restaurant Rosa

Gezellig & samen aan tafel

Restaurant Rosa is nu gesloten maar wanneer we onze deuren weer mogen openen bent u van harte welkom voor lunch & diner. 

A la carte of kiest u voor "Tafelen bij Rosa", houd u onze socials en website in de gaten voor de verschillende thema avonden, openingstijden en verdere informatie.

Restaurant Rosa Restaurant Rosa

Beste gasten,

Het Corona virus grijpt opnieuw om zich heen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de horeca te sluiten.  www.restaurantrosa.nl

 


 

Maatregelen Covid-19 in Restaurant Rosa.

  • U kunt voorlopig alleen telefonisch reserveren op 013 519 93 91 of via eten@restaurantrosa.nl
  • Bij het maken van een reservering verklaart u dat u geen Corona en/of ziekte verschijnselen heeft. 

Heeft u Corona gerelateerde gezondheidsklachten? Blijf dan thuis, heel veel beterschap en we hopen u snel weer te mogen ontvangen.

Gepaste afstand, u bent elke 1,5 meter waard!  Bij aankomst vragen wij u even te wachten tot een medewerker u naar een tafel begeleid.

Op het terras bent u ook welkom zonder reservering! Neem een warme trui mee, voor wanneer u spontaan beslist een hapje te blijven eten. Wij mogen u namelijk niet naar binnen verplaatsen indien daar al het maximaal aantal mensen zit. 

Het gezelschap. U komt een hapje eten in het restaurant of voor een drankje op het terras en bestaat uw huishouden uit meer dan 2 personen, dan mag u samen aan 1 tafel plaatsnemen. Anders maximaal 2 personen aan 1 tafel. Betalen bij voorkeur met Pin

Wij sluiten af met veel positiviteit en gaan ervoor zorgen dat ondanks het niet altijd mogelijk zal zijn u te ontvangen met dezelfde gastvrijheid als voorheen. Zodat u kunt genieten van een gezellig een hapje & drankje bij Rosa.