Recreatiepark Ponderosa

Restaurant Rosa

Beste gasten,

Het Corona virus grijpt opnieuw om zich heen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de horeca te sluiten. 
https://www.restaurantrosa.nl/

______________________________________________________________

Maatregelen Covid-19 in Restaurant Rosa.

  •  U kunt voorlopig alleen telefonisch reserveren op 013 519 93 91 of via eten@restaurantrosa.nl
  •  Bij het maken van een reservering verklaart u dat u geen Corona en/of ziekte verschijnselen heeft.  Heeft u Corona gerelateerde gezondheidsklachten? Blijf dan thuis, heel veel beterschap en we hopen u snel weer te mogen ontvangen.
  • Gepaste afstand, u bent elke 1,5 meter waard!  Bij aankomst vragen wij u even te wachten tot een medewerker u naar een tafel begeleid.
  • Op het terras bent u ook welkom zonder reservering! Neem een warme trui mee, voor wanneer u spontaan beslist een hapje te blijven eten. Wij mogen u namelijk niet naar binnen verplaatsen indien daar al het maximaal aantal mensen zit. 
  • Het gezelschap. U komt een hapje eten in het restaurant of voor een drankje op het terras en bestaat uw huishouden uit meer dan 2 personen, dan mag u samen aan 1 tafel plaatsnemen. Anders maximaal 2 personen aan 1 tafel.
  • Betalen bij voorkeur met Pin

Wij sluiten af met veel positiviteit en gaan ervoor zorgen dat ondanks het niet altijd mogelijk zal zijn u te ontvangen met dezelfde gastvrijheid als voorheen. Zodat u kunt genieten van een gezellig een hapje & drankje bij Rosa.

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391