Recreatiepark / camping Ponderosa

Proeverij Ponderosa

Onbeperkt genieten van een selectie kleine gerechtjes

Samen afspreken, samen eten en drinken, samen genieten. Ongedwongen en gastvrij, ambachtelijk en met smaak; dat is waar “Proeverij Ponderosa” voor staat. Deel met elkaar onze proeverijen: een selectie van kleine gerechtjes van onze kaart met zorg samengesteld door onze keukenbrigade. Drink een goed glas wijn, geniet van een heerlijk Belgisch biertje en sluit de avond af met een uitgebreide koffie Ponderosa. Kortom, geniet van het samen eten, samen drinken en samen zijn!

Hoe werkt het?

U bestelt één gerecht per keer uit ons proeverij menu, welke aan tafel wordt geserveerd. Er kan onbeperkt besteld worden, totdat u geheel voldaan bent. Wij zorgen regelmatig voor een wisselende menukaart.

Onbeperkt genieten van heel veel smaakvolle gerechtjes

Voor slechts: € 27,75 p.p. (exclusief drank)
Kinderen betalen hun leeftijd + € 1,00 (t/m 11 jaar).

Wilt u alleen een hoofdgerecht, dat kan vanaf nu ook in de Proeverij. De gerechten van het menu zijn los te bestellen en worden dan in grotere porties geserveerd. Voorwaarden is dat dan alle personen aan de tafel losse gerechten bestellen ipv het menu "Proeverij".

  • Soep met brood €4,25
  • Voorgerecht €7,95
  • Hoofdgerecht €15,95
  • Nagerecht €6,50

Bekijk hier de menukaart.

 

Wilt u reserveren?

Wilt u zeker zijn van een tafeltje in ons restaurant,
reserveer dan vooraf via
013 - 519 9391.
 


De keuken van het restaurant is de gehele week geopend vanaf 17.00 uur geopend. Op het terras kunt u al eerder terrecht, vanaf 10.30 uur kunt u ook terecht voor bijv. een heerlijke kop koffie of lunch. (lunch serveren wij van 12 uur tot 16 uur.)

  

Onbeperkt genieten van héél veel smaakvolle gerechtjes

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391