Recreatiepark / camping Ponderosa

Restaurant Ponderosa

Ongedwongen en gastvrij, ambachtelijk en met smaak.

Op vrijdag- en zaterdagavond kunt u à la carte bij ons komen eten, bekijk het menu hier. En op zondag van de kleine- en borrelkaart, bekijk de kleine kaart

Op vrijdagavond kunt u een hapje blijven eten in het restaurant en kunnen de kinderen zich vermaken in het zwembad, met muziek, opblaasbeesten en discoverlichting tijdens de Poolparty. Fijn is dat u door de ramen in restaurant de kinderen in het zwembad kan zien.
Het restaurant is op zaterdagavond open zodat u samen ongedwongen en gastvrij kunt genieten van onze ambachtelijk al la carte menu. 

Ook is Ponderosa een sfeervolle plek om even bij te komen van uw fiets- en wandeltocht. Met diverse fiets- en wandelknooppunten voor de deur is Ponderosa op zondag uitmuntend geschikt voor een lekker bakje koffie, smaakvolle lunch en/of een borrel om het weekend gezellig af te sluiten.

Tip voor een zondagmiddaguitje, kom zwemmen in het overdekte zwembad om vervolgens lekker op het verwarmde en overdekte terras een drankje en/of lunch te nuttigen. U kunt een wandeling maken door de bossen en nagenieten in onze sfeervolle horecegelegenheid met een heerlijk Belgische biertje. Ook kinderen van alle leeftijden kunnen zich vermaken in de grote speeltuin, airtrampoline of op de pumptrackbaan

Horeca openingstijden

In het weekend  van 1, 2 en 3 maart is onze horecagelegenheid gesloten in verband met Carnaval. 

Vrijdag 16.00 uur tot 22.00 uur                    
Zaterdag 16.00 uur tot 22.00 uur
Zondag 10.00 uur tot 18.00 uur

 

 


De keuken is op vrijdag en zaterdag geopend van 17.00u tot 22.00u en op zondag van 12.00 tot 18.00

Wilt u zeker zijn van een tafeltje in ons restaurant,
reserveer dan vooraf via
013 - 519 9391.
 


 

  

Onbeperkt genieten van héél veel smaakvolle gerechtjes

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391