Animatie op vakantiepark Capfun Ponderosa

Animatie hoogseizoen

De fun dose

Bij elke Fun-meter zijn de  kids-clubs en deelname aan  alle animatie gratis! Op deze  camping is de Fun-meter rood. Dit betekent dat er veel animatie is!

klik hier voor het animatieprogramma

De mini-club (4-6 jaar) en de kids-club (7-10 jaar) verwelkomen jullie kinderen van zaterdagmiddag t/m donderdag van 10u tot 12u en van 15u tot 17u. Kom gezellig knutselen, dansen, doe mee met de speurtocht of met een van de andere gezellige spelletjes!

Ook de tieners (11-14 jaar) en de jongeren (15-17 jaar)  spreken 2 keer in de week af voor leuke activiteiten.

Gedurende de week worden er meerdere keren aquagym, sporttoernooien, familiespellen en andere evenementen georganiseerd.

Geniet 5 keer per week van gezellige avondanimatie zoals de geweldige Schuim-Party, Disco zwemmen, Spelavonden en onvergetelijke avondshows!

Op de Capfun campings in Nederland is er animatie van 8 juli tot 3 september 2023.

Animatie op vakantiepark Capfun Ponderosa

Animatie in het laagseizoen

Gezellig meedoen met de animatie in het laagseizoen? Dan is een camping met de Capfunnies stempel echt iets voor jou! Tijdens deze periodes is er een speciaal animatieprogramma op de camping.

Voor de kinderen worden er elke dag leuke activiteiten georganiseerd in de mini-club, wat dacht je van paaseieren zoeken in het paasweekend of een Oranje-optocht tijdens de meivakantie?

Voor het hele gezin staan er eveneens fantastische activiteiten op de planning. Wordt de winnaar tijdens een sporttoernooi en daag je buren uit bij de grote familiespellen!

Ook ’s avonds verveel je je niet en staat er minstens 1 geweldige avondshow op het programma, natuurlijk zijn de mascottes ook van de partij! De Capfunnies zijn aanwezig tijdens:

  • Pasen 07-04-'23 /10-04-'23
  • Meivakantie 29-04-'23 / 07-05-'23
  • Hemelvaart 17-05-'23 /21-05-'23
  • Pinksteren 26-05-'23 / 29-05-'23

 

Kent u onze app al?

In de Ponderosa app kunt u heel gemakkelijk het animatieprogramma bekijken. Online uw bestellingen plaatsen voor de snackbar. En kunt u wanneer u daar toestemming voor geeft push meldingen ontvangen, via deze meldingen houden we u op de hoogte wanneer er iets gewijzigd is in het programma.

Hoe download je de app, lees je hier