Recreatiepark / camping Ponderosa

Recreatiepark Ponderosa

We heten u van harte welkom!

Van kippenboer tot campinghouder, sinds 1968 staan wij klaar voor onze campinggasten in het ideaal gelegen bosrijke dorp Ulicoten in de gemeente Baarle-Nasssau, grenzend aan de Belgische grens. Het hele jaar door besteden we voldoende aandacht aan de camping om deze zo optimaal mogelijk te houden. Afgelopen jaren zijn er 60 jaarplaatsen bij gekomen, beschikbaar voor mooie, nieuwe chalets. En zijn er 2 fraaie, nieuwe chalets voor verhuur en 22 nieuwe seizoenplaatsen met privé toilet-unit geplaatst.

Recreatiepark Ponderosa biedt voor ieder wat wils, niet alleen voor campinggasten. Wat hebben we zoal te bieden: een tweede thuis, een ongedwongen kampeervakantie, een plons in ons nieuwe zwembad dat het gehele jaar open blijft, een feest op maat, een zakelijke bijeenkomst, een onbeperkt heerlijk diner of gewoon lekker op het terras met uitzicht op de mooie grote speeltuin, voetbalplein en Jeu de Boules baan.

 

‚ÄčOnze enthousiaste, klantvriendelijke medewerkers staan voor u klaar, begeleiden u in de organisatie van uw feest of bijeenkomst, wijzen u de weg, serveren u een lekker hapje en drankje en bezorgen u graag een fijne tijd bij Ponderosa. We heten u van harte welkom!

Erwin en Marly Hendrickx

"Recreatiepark Ponderosa biedt voor ieder wat wils!"

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391