Recreatiepark / camping Ponderosa

Ponderosa 50 jaar

Recreatiepark Ponderosa viert in 2018 haar 50 jarig bestaan als familiebedrijf. In het weekend van vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juni bent u van harte welkom dit met ons mee te vieren. Als onze gast bent u automatisch uitgenodigd en u hoeft zich dus niet in te schrijven.

Als voormalig gast bent u ook van harte welkom om dit kroonjaar met ons te vieren! Een reünie met spraakmakende artiesten. Entertainment van de hoogste plank en dat het hele weekend lang, dit wilt u niet missen.

Het programma voor het feestweekend is bekend! Klik hier om het te bekijken.

 

U kunt zich hieronder inschrijven voor het weekend, wij rekenen daarvoor mee-feestkosten van €15,- pp en dan mag u het hele weekend meegenieten. 

Zeer binnenkort ontvangen al onze gasten per email een uitnodiging voor het hele weekend. In deze mail staat ook een unieke code waarmee het entree bewijs voor het avondprogramma kan worden verkregen. Gasten en dus ook degene met een seizoenkaart, hebben gratis toegang tot alles festiviteiten dit weekend. Heeft u logees? Zij betalen wel €15,- en mogen daarvoor het hele weekend meegenieten zowel overdag als in de avond.

Heeft u in het verleden op de Ponderosa gestaan en heeft u zich hieronder opgegeven dan ontvangt u ook een uitnodiging met daarbij een unieke code.

Wanneer we deze mail gaan versturen dan zullen we dat kenbaar maken en weet u dat u uw mailbox in de gaten moeten houden. Heeft u dan niets ontvangen, neemt u contact op met ons en krijgt u alsnog een code.

U ontvangt na inschrijving een factuur, na betaling ontvangt u de uitnodiging.

"Graag tot ziens op het 50 jaar feestweekend van Ponderosa!"

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391