Recreatiepark / camping Ponderosa

Aanvragen Parkpas

Seizoen- en jaarplaats

De Ponderosa Parkpas wordt in het nieuwe seizoen uw toegangspas voor het zwembad. In de toekomst zal deze pas voor meer faciliteiten als toegang dienen en zal tevens als betaalmiddel gebruikt kunnen worden. Veiligheid en overlast kunnen wij door deze pas ook beter reguleren en dat is voor u en voor ons wel zo prettig.

Wij gaan er voor zorgen dat de pasjes aan het begin van het seizoen voor u klaarliggen. Heeft u vragen of lukt het niet dan kunt u altijd contact opnemen met de receptie.

De Ponderosa Parkpas is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. De huurprijs van uw plaats is inclusief 5 thuiswonende gezinsleden. Uitwonende gezinsleden, schoonfamilie, kleinkinderen etc vallen daar niet onder (schoon)familie dient een seizoenskaart aan te vragen van €90,00 per seizoen. Ook zij ontvangen dan een gepersonaliseerde Parkpas.De pas is een hard plastic card met een chip, daarop staan gegevens. De kosten van de parkpas zijn €5,-pp.

Graag ontvangen wij van u de onderstaande gegevens voor het maken van de Ponderosa Parkpas. Een duidelijke foto is vereist.

Gegevens hoofdhuurder


Pasfoto
(upload een PDF- of JPG-bestand)

Gegevens partner


Pasfoto partner
(upload een PDF- of JPG-bestand)

Gegevens kinderen


Kind 1

Pasfoto kind 1
(upload een PDF- of JPG-bestand)

Nog een kind toevoegenGegevens extra seizoenskaarten


Hieronder kunt u extra seizoenskaarten aanvragen voor uitwonende gezinsleden, kleinkinderen of (schoon)familie.

Extra kaart 1

Pasfoto
(upload een PDF- of JPG-bestand)

Nog een kaart toevoegen
 
Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391