Avontuur op de grens

Omgeving

Brabant staat bekend om zijn gastvrijheid en het goede Bourgondische leven. Niet gek dus dat veel mensen deze streek bestempelen als de ideale plek voor vakantie in eigen land. Baarle Nassau, waar u Recreatiepark Ponderosa vindt, heeft al deze Brabantse kenmerken. En meer. Fietsen en wandelen door de bosrijke omgeving, langs kleine dorpjes en de mooiste kerkjes.

Een citytrip naar Breda, Tilburg of een dagje over de grens naar België. Of bezoek aan één van de zomerbraderieën in de nabijgelegen dorpen. Ziet u een bord waarop verse producten te koop worden aangeboden in de voortuin staan? Bel dan vooral niet aan, maar loop achterom. Zo gaat dat in Brabant.

Avontuur op de grens Avontuur op de grens

Avontuur op de grens in Baarle-Nassau / Baarle-Hertog

Samen met het Belgische Baarle-Hertog vormt Baarle-Nassau het Belgisch-Nederlandse dorp Baarle. Twee gemeente, twee landen, twee burgermeesters, maar één bevolking met twee nationaliteiten. Dat maakt Baarle het meest merkwaardige dorp ter wereld. En dus een bezoekje waard! Meer informatie: toerismebaarle.com

 

Gezellig shoppen met het hele gezin

Vanuit de camping kan je in verschillende omliggende steden gezellig shoppen o.a Tilburg, Breda, Eindhoven, Den-Bosch. Maar ook net over de grens in België heb je leuke winkels oa. Hoogstraten, Turnhout en Antwerpen.