Een Brabants avontuur

Een citytrip naar Breda, Tilburg of een dagje over de grens naar België. Of bezoek de Efteling, Safaripark De Beekse Bergen of Bobbejaanland.

Brabant staat bekend om zijn gastvrijheid en het goede bourgondische leven. Niet gek dus dat veel mensen deze streek bestempelen als de ideale plek voor vakantie in eigen land. Baarle Nassau, waar u vakantiepark Capfun Ponderosa vindt, heeft al deze Brabantse kenmerken. En meer. Fietsen en wandelen door de bosrijke omgeving, langs kleine dorpjes en de mooiste kerkjes.

 

In de omgeving

Avontuur op de grens in Baarle-Nassau / Baarle-Hertog.

Visit Baarle

Visit Baarle

30 enclaves, 2 gemeenten, 2 landen, maar met één bevolking, die met haar twee nationaliteiten, hand in hand samengaat.

Visit Baarle
Evenementen agenda

Evenementen agenda

De leukste evenementen in de omgeving van Capfun Ponderosa vind je in dit overzicht. 
 

agenda
De Efteling

De Efteling

De Efteling is het best bezochte pretpark van Nederland en behoort tot de grootse parken van Europa.

Info & tickets
De Beekse Bergen

De Beekse Bergen

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met...

Info & tickets
Bobbejaanland

Bobbejaanland

Op 50 min rijden van recreatiepark Ponderosa ligt Bobbejaanland in het Belgische Lichtaart. Met fun voor groot en klein.

Info & tickets
Tennisbaan

Tennisbaan

Als gast van Ponderosa kun je een balletje slaan, niet op het park zelf maar op 2,5km afstand op de banen van tennisverenining Ulicoten.

info
Wandelroutes

Wandelroutes

De camping ligt midden in de natuur en vanaf hier loopt u direct het bos in. Uw trouwe viervoeter kan u gezelschap houden tijdens de wandeling.

info
Fietsroutes & fiets verhuur

Fietsroutes & fiets verhuur

Plan uw eigen fietsroute in de omgeving van Ponderosa. Het unieke is dat je verschillende keren de grens van Belgie zal oversteken.

info
Avontuur op de grens

Avontuur op de grens

Samen met het Belgische Baarle-Hertog vormt Baarle-Nassau het Belgisch-Nederlandse dorp Baarle. Twee gemeente, twee landen, twee burgemeesters...

info
visvijver

visvijver

Een liefhebber van vissen? Vergeet niet de hengelspullen in te pakken wanneer u afreist naar recreatiepark Ponderosa. Heerlijk ontspannen aan de waterkant...

info
Recreatiedomein de Mosten

Recreatiedomein de Mosten

Recreatiedomein de Mosten is gelegen in Hoogstraten, 20 minuten rijden vanaf Ponderosa. De Mosten beschikt over een zwemvijver en een speeltuin! 

info
Baroniepoort

Baroniepoort

Kijk eens om u heen! Wie zou vermoeden dat de streek waar u nu loopt of fietst de geboortegrond is van oude legenden, sagen en volksverhalen.

info