Recreatiepark / camping Ponderosa

Zoek en boek je vakantie bij Ponderosa

Ponderosa

Recreatiepark Ponderosa

Welkom op Ponderosa

Wij hopen dat u een fijne tijd gaat hebben op ons mooie park. Al meer dan 50 jaar staan wij klaar voor onze gasten in het ideaal gelegen bosrijke dorp Ulicoten in de gemeente Baarle-Nassau, vlakbij de Belgische grens. Ponderosa biedt voor ieder wat wils. Fietsen, wandelen en genieten van de omgeving zowel in Nederland of België. Op zo'n 60 kilometer van Rotterdam ligt het dorp Baarle, op de grens van België en Nederland en midden in de natuurrijke driehoek Tilburg, Turnhout en Breda.

Baarle is het merkwaardigste dorp ter wereld: 22 stukjes België en Nederland zijn in dit dorp in elkaar verweven. Op de kaart heet het Baarle-Nassau en Baarle-Hertog. Rijk aan historie, bezienswaardigheden en afwisselend landschap en daarom de moeite waard om het te gaan ontdekken. Dat kan heel gemakkelijk vanuit Ponderosa , met de fiets bent u er zo. Daarnaast is er op Ponderosa ook voldoende te beleven met het overdekte zwembad, je kunt crossen op de pumptrackbaan of springen op de grote air trampoline.  In de schoolvakanties en hoogseizoen zijn er ook recreatie entertainers aanwezig om met de kinderen te spelen. Omdat we een verwarmd en overdekt terras hebben kunt u bij ons vaak buiten zitten en genieten van een lekkere kop koffie, een lunch of borrel en diner.

Onze enthousiaste en klantvriendelijke medewerkers staan voor u klaar, wijzen u de weg, serveren u een lekker hapje en drankje op het terras of restaurant.

Veel vakantieplezier!

Pollekes nieuws

Proost!

Very good housewine by Ponderosa
Ponderosa
Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391