Met je kinderfeestje komen pumptracken op Ponderosa!

Een stoere verjaardag op de pumptrackbaan

Kinderfeestje Douane

  • Gebruik Pumptrack
  • Huur helm en fiets
  • Onbeperkt ranja
  • Zakje chips of een ijsje
  • Friet met snack
  • Snoepzak

Vanaf p.k.

18,00

Een pumptrack is een verharde crossbaan met bulten en bochten waarop je vaart maakt door een pompende beweging. De baan is aaneengesloten, zodat je eindeloos rondjes kunt rijden. Op de PumpTrack hoef je nauwelijks te trappen of steppen maar maak je snelheid middels een pompende beweging met je armen en benen. Door de fiets op de achterkant van elke bult aan de grond te drukken maakt de fiets vanzelf vaart.

Bij aankomst van het kinderfeestje zorgen er wij voor dat er ranja klaar staat voor de kinderen en de stoel van de jarige is versierd. Als iedereen voorzien is van ranja wordt er eerst voor de jarige gezongen. Daarna mogen de kinderen aan ons personeel doorgeven welke snack zij graag bij hun frietje willen hebben. De kinderen mogen daarna een pumptrackfietsje pakken en de baan op. Wij bespreken dan met de ouders hoe laat we de frietjes mogen serveren. De ouders mogen zelf aangeven wanneer de kinderen het zakje chips of ijsje krijgen. Bij vertrek krijgen de kinderen een snoepzak.

Er is voldoende parkeergelegenheid op ons park. Naast het pumptracken mogen de kinderen ook spelen in de grote speeltuin tegenover het terras.
Wij adviseren voor een jarige onder de 8 jaar niet te kiezen voor het pumptrackfeestje. 

Bij het versturen van onderstaande gegevens krijgt u nadien een bevestiging van ons. Wijzigen kunnen te allen tijde worden doorgegeven. Het is na het invullen van onderstaande gegevens mogelijk om kosteloos te annuleren.