Vier een super cool kinderfeestje op Ponderosa!

Pumptracken en zwemmen, dan kun je wel echt een cool kinderfeest geven

HET ALLERLEUKSTE KINDERFEEST!

  • Combinatie pumptrack en zwemmen
  • Huur fiets en helm
  • Friet met een snack
  • Onbeperkt ranja
  • Waterijsje of zakje chips
  • Snoepzak

Vanaf p.k.

20,00

>Een pumptrack is een verharde crossbaan met bulten en bochten waarop je vaart maakt door een pompende beweging. De baan is aaneengesloten, zodat je eindeloos rondjes kunt rijden. Op de PumpTrack hoef je nauwelijks te trappen of steppen maar maak je snelheid middels een pompende beweging met je armen en benen. Door de fiets op de achterkant van elke bult aan de grond te drukken maakt de fiets vanzelf vaart.

Bij aankomst van het kinderfeestje zorgen er wij voor dat er ranja klaar staat. Als iedereen voorzien is van ranja wordt er eerst voor de jarige gezongen. Daarna mogen de kinderen aan ons personeel doorgeven welke snack zij graag bij hun frietje willen hebben. De kinderen mogen dan een pumptrackfietsje pakken en de baan op. Wij bespreken vervolgens met de ouders hoe laat we de frietjes mogen serveren. De ouders mogen zelf aangeven wanneer de kinderen het zakje chips of ijsje krijgen. Als de kinderen na een uurtje willen gaan zwemmen kunnen ze zich eigen gaan omkleden en het zwembad in plonsen. Bij vertrek krijgen de kinderen een snoepzak mee. 

Er is voldoende parkeergelegenheid op ons park. Naast het pumptracken en zwemmen mogen de kinderen ook spelen in de grote speeltuin tegenover het terras. Het zwembad is van 6 januari tot en met 19 januari gesloten i.v.m. renovatie.  Wij adviseren voor een jarige onder de 8 jaar niet te kiezen voor het pumptrackfeestje. 

Bij het versturen van onderstaande gegevens krijgt u nadien een bevestiging van ons. Wijzigen kunnen te allen tijde worden doorgegeven. Het is na het invullen van onderstaande gegevens mogelijk om kosteloos te annuleren.