Recreatiepark Ponderosa

Kamperen in het voorseizoen

Geniet van heerlijke vakantiedagen bij Recreatiepark Ponderosa

Het voorseizoen op Ponderosa!

Voordelig kamperen in het voorseizoen op recreatiepark Ponderosa in het gezellige Brabant vlakbij de Belgische grens. Je kan hier heerlijk én voordelig genieten van het moois dat april, mei en juni voor ons in petto heeft. Zoals het paasweekend, Hemelvaart- en Pinksterweekend. Ruime plaatsen, een binnenzwembad, prachtige fietsroutes en een omgeving met veel historie.

Daarnaast worden de er meer plaatsen realiseerd. Deze plaatsen komen speels opgesteld te staan, worden omgeven door bloem- en faunarijk grasland en zijn voorzien van de faciliteiten zoals u gewend bent van ons! Op onze bestaande velden zijn veel plekken al vergeven, maar hierdoor heeft u de mogelijkheid om als een van de eerste op het nieuwe prachtige veld een plekje uit te kiezen. 
Wij hebben u graag met u keuze, heeft u vragen neem dan contact op met onze receptie! 

Vanaf de start van het seizoen zal er ieder weekend animatie aanwezig zijn. Dus het is heerlijk vertoeven voor gezinnen. 
De horeca heeft in het voorseizoen aangepaste openingstijden. De actuele openingstijden van het terras, restaurant en cafetaria worden op de website gecommuniceerd.


Voorseizoen vanaf € 910,- per 2 personen
exclusief de toeristenbelasting, elektra en eventueel honden.

 Reserveren kan telefonisch 013 5199391 of per email receptie@ponderosa.nl / Niet in combinatie met de campingcard of andere aanbiedingen.

 Tarieven 2021

"In alle rust samen genieten van uw vakantie!"

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391