Recreatiepark / camping Ponderosa

Kamperen bij Recreatiepark Ponderosa

Even helemaal weg...

De romantiek van kamperen zit allang niet meer in hannessen met gaspitjes, leeggelopen luchtbedden en sanitaire ongemakken. Kamperen kan ook in luxe! En dat is precies wat u bij Recreatiepark Ponderosa krijgt. Wél de romantiek van het buitenleven en de gezelligheid van het kamperen, niét de ongemakken. Zo beleeft u gegarandeerd een onbezorgde kampeervakantie!

De plaatsen op Ponderosa Valley zijn met 150m2 ruim en u kunt uw auto gewoon bij de plaats parkeren. Bovendien hebben alle kampeerplaatsen een rioolwater- en kabeltelevisieaansluiting en kunt u gratis gebruik maken van 10 ampère elektriciteit! Ook kunt u gebruik maken van gratis WiFi. Het perfect onderhouden terrein, de ruime plaatsen en uitstekende faciliteiten zorgen ervoor dat u even helemaal weg bent.

In het seizoen wordt er van alles georganiseerd op het park. Van bingo-, disco- en filmavonden tot knutselenochtenden voor de kleintjes. Natuurlijk kunt u gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad en alle faciliteiten op het park. En ook uw trouwe viervoeter is welkom om u te vergezellen bij uw wandeltochten door de bosrijke omgeving.

'Klik door' voor de mogelijkheden van kamperen op Recreatiepark Ponderosa.

U bent vanaf 14.00 uur van harte welkom op ons park.
Bij vertrek dient de plaats om 12.00 uur leeg te zijn.
In overleg met de receptie kunnen deze tijden eventueel verruimd worden. 

"Kamperen bij de gezelligste camping in Noord-Brabant!"

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391