Recreatiepark / camping Ponderosa

Kalender

Er is altijd iets te beleven bij Ponderosa voor jong en oud!

Samen met AnimatieCompagnie en Outdoor Baarle stellen wij een uitdagend, gezellig en veelzijdig activiteitenprogramma samen.

Seizoen 2018
In 2018 zijn er veel stoere activiteiten georganiseerd op Ponderosa. De gasten konden deelnemen aan Archery Tag. Archery-Tag is net als paintball of airsoft een schietspel. Alleen speel je Archery-Tag niet met balletjes maar schiet je pijlen op elkaar af met een boog. Natuurlijk zijn dit speciale veiligheidspijlen met een zachte kop. Hierbij gaat het erom dat jou tegenstander wordt uitgeschakeld.

Een ander zeer populaire activiteit was het bumpervoetballen. Je moet jezelf wurmen in een van de opblaasbare ballen, ‘bumper’ je tegenstanders omver en scoor zo veel mogelijk doelpunten tijdens een potje bumperball. 

Daarnaast mochten onze gasten ook een vlot bouwen. Voorzien van touwen, tonnen en hout moesten ze de vijver over steken op een eigen gebouwd vlot. Vooral de vaders waren hierin fanatieke bouwers!

Seizoen 2019
Afgelopen seizoen zijn er tal van activiteiten georganiseerd voor onze gasten. We zijn druk bezig om ook in 2019 weer een bomvol programma te organiseren. 
Voor het actuele programma in het seizoen download onze Ponderosa app!

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391