Recreatiepark / camping Ponderosa

Informatie over uw verblijf

aanvraag parkpas

Bedankt voor uw reservering!

U heeft zojuist uw vakantie geboekt en verblijft binnenkort op Ponderosa. Op deze pagina leest u alvast wat informatie over Ponderosa. Belangrijk punt is de parkpas. Heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met de receptie via receptie@ponderosa.nl of +31 (0)13 5199391 (van 9.00u - 17.00u)

PONDEROSA PARKPAS Dit seizoen is de parkpas geintroduceert, u dient hiervoor pasfoto's voor te uploaden. Klik hier en wij zorgen de parkpas klaar ligt wanneer u op Ponderosa arriveert. 

Winkel
Ponderosa is bezig met het realiseren van een winkeltje. Vanaf seizoen 2019 gaan we deze openen. We werken daarnaast samen met Jumbo Baarle Nassau en zij mogen het park op om boodschappen te bezorgen bij uw tent, caravan of camper. Lijkt u dit wel wat, klik dan hier.

WIFI is gratis.

ANIMATIE In de vakanties is er een animatieteam aanwezig en worden er activiteiten georganiseert voor alle leeftijden. Op de kalender kunt u zien wat er te doen is in de periode dat u bij ons bent.

PRIVACY Dit jaar is er een vernieuwde wet omtrent privacy persoonsgegevens van kracht gegaan. Meer informatie hierover kunt lezen op de pagina nieuwsbrief

PONDEROSA APP Download de Ponderosa App voor het animatieprogramma, bestellen van broodjes en belangrijke telefoonnummers.

PUMPTRACKBAAN We hebben dit jaar een pumptrackbaan laten aanleggen, BMX fietsen en helmen (verplicht) kunt u huren bij de receptie. Heeft u zelf een BMX fiets/helm thuis vergeet deze dan niet mee te nemen.

ENTREE zwembad en pumptrackbaan is gratis voor gasten van Ponderosa

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391