Recreatiepark / camping Ponderosa

Informatie over uw verblijf

Welkom op Recreatiepark Ponderosa!

Bedankt voor uw reservering!

U heeft zojuist uw vakantie geboekt of wil zo gaan boeken en kan dus gaan uitkijken naar het verblijf op Ponderosa. Op deze pagina leest u alvast wat informatie over Ponderosa. Heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met de receptie via receptie@ponderosa.nl of +31 (0)13 5199391 (9.00u - 17.00u)

Ponderosa Parkpas 
Sinds 2018 is de parkpas geintroduceert. Veiligheid en overlast kunnen wij door deze pas beter reguleren en dat is voor u en voor ons prettig. Komt u uw vakantie bij ons vieren, dan kunt u deze pas bij de receptie ophalen.  

Winkel
Ponderosa is bezig met het realiseren van een winkeltje. Vanaf seizoen 2019 gaan we deze openen. Voor allerlei verse broodjes, beleg en smakelijke streekproducten zoals jam en honing kunt u bij ons terecht in de parkwinkel, gelegen bij de receptie. We werken daarnaast samen met Jumbo Baarle Nassau en zij mogen het park op om boodschappen te bezorgen bij uw tent, caravan of camper. Lijkt u dit wel wat, klik dan hier.

Hondenpenning
Ook uw hond is welkom op Ponderosa, natuurlijk gelden er regels daarvoor. Zo ontvangt uw hond een Ponderosa hondenpenning, leest u nog even verder...

 download hier het hondenreglement

Animatie
In de vakanties is er een animatieteam aanwezig en worden er activiteiten georganiseert voor alle leeftijden. Op de kalender kunt u zien wat er te doen is in de periode dat u bij ons bent. Blijf ook op de hoogte van al onze activiteiten via de Ponderosa app. 

Ponderosa app
Download de Ponderosa App voor het animatieprogramma, bestellen van broodjes en belangrijke telefoonnummers.

Pumptrackbaan
We hebben een pumptrackbaan laten aanleggen, BMX fietsen en helmen (verplicht) kunt u huren bij de receptie. Heeft u zelf een BMX fiets/helm thuis vergeet deze dan niet mee te nemen.

Entree
Komt u bij ons vakantie vieren, de entree voor het zwembad en de pumptrackbaan is gratis voor gasten van Ponderosa. Heeft u bezoek, graag even melden bij de receptie zij betalen €4,50 en mogen dan ook gebruik maken van het zwembad.

WIFI is gratis op ons park.

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391