Bedankt voor uw reservering!

U heeft zojuist uw vakantie geboekt of wil zo gaan boeken en kan dus gaan uitkijken naar het verblijf op Ponderosa. Op deze pagina leest u alvast wat informatie over Ponderosa. Heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met de receptie via info@ponderosa.nl of +31 (0)13 5199391 (9.00u - 17.00u)

Ponderosa Parkpas 

Veiligheid en overlast kunnen wij door deze pas beter reguleren en dat is voor u en voor ons prettig. Komt u langdurig uw vakantie bij ons vieren, dan kunt u deze pas bij de receptie ophalen.  Jaar- en seizoenplaatsen zijn verplicht een Ponderosa Parkpas bij zich te dragen. 

Winkel

Voor allerlei verse broodjes, beleg en smakelijke streekproducten zoals jam en honing kunt u bij ons terecht in de parkwinkel, gelegen bij de receptie. 
U kunt deze broodjes gemakkelijk bestellen via de Ponderosa app. 

Hondenpenning

Ook uw hond is welkom op Ponderosa, natuurlijk gelden er regels daarvoor. Zo ontvangt uw hond een Ponderosa hondenpenning, leest u nog even verder.
Uw hond is welkom - hondenregelement

Animatie

In de vakanties is er een animatieteam aanwezig en worden er activiteiten georganiseert voor alle leeftijden. Het animatieprogramma leest u treug in de Ponderosa app. Er ligt ook een geprinte versie bij de receptie.

Ponderosa app

Download de Ponderosa App voor het animatieprogramma, bestellen van broodjes en belangrijke telefoonnummers.

Pumptrackbaan

We hebben een pumptrackbaan laten aanleggen, BMX fietsen en helmen (verplicht) kunt u huren bij de receptie. Heeft u zelf een BMX fiets/helm thuis vergeet deze dan niet mee te nemen.

Entree

Komt u bij ons vakantie vieren, de entree voor het zwembad en de pumptrackbaan is gratis voor gasten van Ponderosa. Heeft u bezoek, graag even melden bij de receptie zij betalen €4,50 en mogen dan ook gebruik maken van het zwembad.

WIFI

We hebben gratis netwerk en een betaald netwerk op Ponderosa.