Recreatiepark / camping Ponderosa

Horeca Ponderosa

Camping Ponderosa biedt een brede variateit aan horeca gelegenheden. Zo kunt u uitgebreid dineren in ons restaurant of voor een vlugge hap terecht in onze snackbar. Daarnaast biedt discotheek 'De Schuur' de ultieme gelegenheid voor tieners om lekker te dansen.
 

Grand Café

Een gezellig bruin café waar u kunt poolen, biljarten, darten of gezellig een biertje kunt drinken aan de bar. Veel activiteiten worden hier gehouden. 

Snackbar

Voor een lekker frietje, verschillende snacks, een ijsje of een gezonde(re) afhaalmaaltijd kunt u terecht bij de snackbar.

Terras

Laat het zonnetje zijn gezicht zien? Dan is het heerlijk op het terras dat grenst aan het Grand Café en het restaurant. U hebt er een mooi uitzicht op de speeltuin, dus de kids kunnen lekker spelen terwijl u even geniet van een kop koffie, een hapje of een drankje.

Restaurant "Proeverij Ponderosa"

Samen afspreken, samen eten en drinken, samen genieten. Ongedwongen en gastvrij, ambachtelijk en met smaak; dat is waar “Proeverij Ponderosa” voor staat. Deel met elkaar onze proeverijen: een selectie van kleine gerechtjes van onze kaart met zorg samengesteld door onze keukenbrigade. Drink een goed glas wijn, geniet van een heerlijk Belgisch biertje en sluit de avond af met een uitgebreide koffie Ponderosa. Kortom, geniet van het samen eten, samen drinken en samen zijn! Meer info >

Discotheek De Schuur

Dé favoriete plek voor tieners. Dansen, kletsen, een drankje drinken en verliefd worden; het gebeurt allemaal in De Schuur. Een prachtige en unieke locatie voor een goed feestje of een spetterend optreden van een band of bekende artiest!

"Een hapje eten, op het terras of een dansje wagen in de disco!"

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391