Recreatiepark / camping Ponderosa

Herfstvakantie

Boek nu!

Eropuit in de herfstvakantie! Recreatiepark Ponderosa is de ideale uitvalsbasis.

 

Ponderosa heeft een binnenzwembad met een glijbaan van 60 meter een bubbelbank en stroomversnelling. Voor de kleinsten is er een peuterbad met boederijthema, ideaal voor wanneer het weer wat minder is. Ook hebben wij een superstoere pumptrackbaan, de entree is gratis voor onze gasten. Zelf geen fiets, dan kan je er eentje huren bij de receptie. Net als een helm, het dragen ervan is verplicht.

Neem je voetbal mee, want we hebben een sportplein met panna veldje. En gasten van Ponderosa mogen gratis gebruik maken van de tennisbanen van TVU, informatie en tennispasjes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Op 2 km afstand ligt er een visvijver, dus ben je een liefhebber vergeet je hengelspullen niet. Een vergunning kan je bij de receptie kopen.

Er worden activiteiten georganiseert en het zwembad is in de vakantie tot 20.00u open. Het restaurant, terras en cafetaria zijn ook dagelijks geopend.

In de omgeving van het park zijn er genoeg dagjes weg te plannen. Een dagje naar een pretpark, want Ponderosa ligt gunstig tov de onderstaande parken.

Vanuit Ponderosa zijn de steden Breda en Tilburg gemakkelijk bereikbaar, leuk om te shoppen of naar de bioscoop te gaan. Maar ook net over de grens in België heb je leuke winkels oa. Hoogstraten, Turnhout en op 50km afstand ligt Antwerpen.

Ben je enthousiast geworden? klik hieronder om een plaats te reserveren of een leuke accomodatie te huren. Op Ponderosa staan verschillende accommodaties zoals Safaritenten en gezellig ingerichte stacaravans & chalets.

klik hier om te reserveren

meer eropuit tips

Eropuit in de herfstvakantie!

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391