Herfstvakantie

Capfun Ponderosa

Eropuit in herfstvakantie!

Capfun Ponderosa heeft een binnenzwembad met een glijbaan van 60 meter een bubbelbank en stroomversnelling. Voor de kleinsten is er een peuterbad met boerderij thema, ideaal voor wanneer het weer wat minder is. Ook hebben wij een superstoere pumptrackbaan, de entree is gratis voor onze gasten. Zelf geen fiets, dan kan je er eentje huren bij de receptie. Net als een helm, het dragen ervan is verplicht.

Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie

Neem je voetbal mee, want we hebben een sportplein met panna veldje. En gasten van Capfun Ponderosa mogen gratis gebruik maken van de tennisbanen van TVU, informatie en tennispasjes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Op 2 km afstand ligt er een visvijver, dus ben je een liefhebber vergeet je hengelspullen niet. Een vergunning kan je bij kopen in Baarle Nassau bij het VVV kantoor aan de Singel en bij Theeuwes dierenspeciaalzaak aan de Wiekenweg 10 in Baarle Hertog.

We hebben allemaal leuke tips voor je op een rijtje gezet, klik hier.

In de omgeving van het park zijn er genoeg dagjes weg te plannen. Een dagje naar een pretpark, want Ponderosa ligt gunstig tov de onderstaande parken.

Ben je enthousiast geworden? klik hieronder om een plaats te reserveren of een leuke accomodatie te huren. Op Ponderosa staan verschillende accommodaties zoals Safaritenten en gezellig ingerichte stacaravans & chalets. Klik hier om te reserveren