Recreatiepark Ponderosa

Herfstvakantie

Boek nu!

Eropuit in de herfstvakantie!

In deze rare tijd is er niks fijner om er toch nog even samen tussen uit te gaan! 
Recreatiepark Ponderosa is de ideale uitvalsbasis.

Ponderosa heeft een binnenzwembad met een glijbaan van 60 meter een bubbelbank en stroomversnelling. Voor de kleinsten is er een peuterbad met boederijthema, ideaal voor wanneer het weer wat minder is. Ook hebben wij een superstoere pumptrackbaan, de entree is gratis voor onze gasten. Zelf geen fiets, dan kan je er eentje huren bij de receptie. Net als een helm, het dragen ervan is verplicht.

Neem je voetbal mee, want we hebben een sportplein met panna veldje. En gasten van Ponderosa mogen gratis gebruik maken van de tennisbanen van TVU, informatie en tennispasjes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Op 2 km afstand ligt er een visvijver, dus ben je een liefhebber vergeet je hengelspullen niet. Een vergunning kan je bij de receptie kopen.

In de omgeving van het park zijn er genoeg dagjes weg te plannen. Een dagje naar een pretpark, want Ponderosa ligt gunstig tov de onderstaande parken.

Ben je enthousiast geworden? klik hieronder om een plaats te reserveren of een leuke accomodatie te huren. Op Ponderosa staan verschillende accommodaties zoals Safaritenten en gezellig ingerichte stacaravans & chalets.

 Klik hier om te reserveren

 Klik verder voor de Corona maatregelen op Ponderosa

 Klik hier voor de zwembad maatregelen en openingstijden

 Meer eropuit tips

Eropuit in de herfstvakantie!

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391