Recreatiepark / camping Ponderosa

Kamperen met het hele gezin

Camping Ponderosa voor alle leeftijden

De kampeerplaatsen op onze gezinscamping zijn ruim opgezet en perfect onderhouden, net als de faciliteiten. Het zal u tijdens deze kampeervakantie aan niets ontbreken.

Alle plaatsen zijn voorzien van elektra (10 ampère) en alle plaatsen hebben een eigen watertappunt en een riool- en kabeltelevisieaansluiting. Omdat de plaatsen in een kring verdeeld staan over het veld, heeft u veel privacy en voelt het geheel heel ruimtelijk aan.
 

Fun voor de kleintjes


Het is een cliché, maar daardoor niet minder waar: als uw kinderen het naar hun zin hebben, heeft u dat ook. Juist daarom heeft Recreatiepark Ponderosa extra aandacht voor de kleintjes.

De allerkleinsten kunnen spelen op de speeltuintjes in het midden van de ruim opgezette kampeervelden. Zo houdt niet alleen u, maar ook uw medekampeerders altijd een extra oogje in het zeil, terwijl de kids ravotten op het veld, verstoppertje spelen of lekker rondrennen.

In de schoolvakanties zorgt een professioneel recreatieteam ervoor dat er iedere dag wel iets te beleven is op de camping. Bij slecht weer spelen de kleintjes in Polleke's nest, de overdekte recreatieruimte. Of ze nemen een duik in het overdekte zwembad
 

Tienerliefdes bloeien op 


Maar ook aan uw tieners is gedacht. Zij hebben een eigen speel- en sportterrein waar ze ongestoord kunnen sporten of bijkletsen. In de schoolvakantie is er een avontuurlijk recreatieprogramma, speciaal voor de oudere kinderen.

Tijdens de disco's en de filmavonden bloeien de eerste vakantieliefdes op. Jaren later zullen ze zich deze vakantie nog herinneren! En ondertussen heeft u een heerlijke tijd en kunt u in alle rust ontspannen. Dát is vakantie!

"Vier je vakantie met kleine kinderen of met teens bij Camping Ponderosa!"

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391