Fietsroutes

Fietsen langs Capfun Ponderosa

Restaurant & terras Rosa

Het terras van Capfun Ponderosa ligt vlak naast het fietspad tussen Baarle Nassau en Chaam in. Fietsknooppunt 24 is daarom een goede afstapplek voor wanneer u een fietstocht aan het maken bent door prachtige omgeving. Zo lopen er meerdere routes langs het park die door het Brabantse landschap voeren, de grens met België kruisen, langs boerderijen en dorpen.

Er lopen diverse fietsroutes langs het park. Bij de receptie kunt u fietsroutekaarten kopen en voor € 2,- fietst u 128 km weg door het prachtige Brabantse land. De routes beginnen en eindigen op Ponderosa.

U bent dagelijks vanaf 10.30u welkom op het terras van restaurant Rosa op recreatiepark Capfun Ponderosa voor een kop koffie met gebak en vanaf 12.00u kunt u ook een lekker broodje bestellen, een kop soep, omelet of salade.

Fietsroutes Fietsroutes

Fiets huren

Sinds dit seizoen kunt u bij Capfun Ponderosa fietsen huren, we hebben nog een bescheiden vloot van Cortina e-bikes en Oxford fietsen. Dus wilt u zeker zijn van een fiets als u hier bent dan raden wij aan om bij uw boeking dit aan te geven.

 

per dag

weekend (vrij-zon)

per week

Electrische fiets

€22,50

€50,-

€110,-

Fiets met versnelling

€10,-

€25,50

€45,-

BMX kind

€8,50

€22,50

€39,-

 

Plan uw route met Fietsroutenetwerk