Fietsroutes

Fietsen verhuur op Ponderosa

Mooie fietsknooppunten

Sinds dit seizoen kunt u bij Ponderosa fietsen huren, we hebben nog een bescheiden vloot van Cortina e-bikes en Oxford fietsen. Dus wilt u zeker zijn van een fiets als u hier bent dan raden wij aan om bij uw boeking dit aan te geven.

Er lopen diverse fietsroutes langs Ponderosa. Bij de receptie kunt u fietsroutekaarten kopen en voor € 2,- fietst u 128 km weg door het prachtige Brabantse land. De routes beginnen en eindigen op Ponderosa.

Fietsroutes

Fiets huren

 

per dag

weekend (vrij-zon)

per week

Electrische fiets

€22,50

€50,-

€110,-

Fiets met versnelling

€10,-

€28,50

€45,-

BMX kind

€8,50

€24,-

€39,-

 

De zoete geur van aardbeien

Naast de knooppuntenroutes is er ook de beroemde aardbeienroute door de streek. Van mei tot en met augustus kleuren de velden in dit gebied rood. De aardbeien zijn er weer! Tijdens deze route ruikt u de zoete geur van de vruchten vanaf de fiets. Stap af en pluk (wel even toestemming vragen!) zelf uw zomerkoninkjes, peuzel ze meteen op of neem een bakje mee. 

Veel kwekers hebben langs de kant van de weg een ‘aardbeienautomaat’ staan. Wie geen zin heeft om zelf te plukken, kan hier een bakje uit de automaat halen. Hartstikke vers en een energiebommetje voor het vervolg van uw fietstocht!

Plan uw route met Fietsroutenetwerk