Recreatiepark Ponderosa

Iets te vieren?

Een coronaproof & sfeervolle lokatie

Een bruiloft, aangeklede borrel of verjaardag. Met onze verschillende locaties, zoals onze gezellige zaal “de schuur”, hebben we voor elke gelegenheid een passende ruimte. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een gastvrije en culinaire beleving zodat u en uw gasten kunnen genieten!

Normaal hebben we  plek tot 550 personen maar nu kunnen we max 100 man laten zitten. Een buffet, diner, een borrel, feest met livemuziek of dj. Deel uw ideeën met ons. Wat wij denken graag met u mee om uw feest juist nu onvergetelijk te maken.

Waarom Ponderosa als feestlocatie?

  • Ruimte tot 100 personen
  • Ronde tafels en hoge bartafels met krukken.
  • Sfeervolle locaties met karakter
  • Voldoende parkeergelegenheid

Wat zijn de regels.

  • Iedereen heeft een vaste zitplaats.
  • Bij aankomst krijgen bezoekers vragen over hun gezondheid. 
  • Bijvoorbeeld of ze koorts hebben. Of verkouden zijn.
  • Bezoekers geven hun adres en telefoonnummer op.

Afscheid

Helaas is het niet altijd feest… En ondanks het feit dat afscheid nemen bij het leven hoort, is dit een aangrijpende gebeurtenis. Het is dan ook belangrijk om goed afscheid te kunnen nemen van een dierbare en het verlies in alle rust te kunnen verwerken. Na de emotie van het afscheid verzorgt Ponderosa op zeer persoonlijke werkwijze en betrokkenheid uw condoleance. Wij hebben een ruimte waar u genodigden op gespaste afstand kunt ontvangen en in alle rust warme herinneringen kunt ophalen van uw dierbare en elkaar tot steun kunt zijn. U kunt kiezen voor een traditionele koffietafel, maar daarnaast is elke vorm van catering mogelijk.

Zakelijk

Een netwerkborrel, brainstormsessie of vergadering? Ook dan is Ponderosa de perfecte locatie. Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan en kunnen uw bijeenkomst faciliteren met de door u gewenste technische ondersteuning en catering. Van koffie en thee, tot een business lunch, dinerbuffet of een borrel met luxe hapjes. Vertel ons uw wensen en wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn.

Vergaderen

Groot of klein gezelschap. Ponderosa verzorgt uw samenzijn tot in de puntjes. Dit alles maakt Ponderosa tot één van de mooiste feestlocaties van Ulicoten en omgeving. Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend met ons uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?
Vul dan onderstaand formulier in

"Heeft u iets te vieren? Ponderosa dé plek voor een goed feestje!"

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391