Recreatiepark / camping Ponderosa

Feesten bij Ponderosa

Een sfeervolle feestlocatie

Een feest bij Ponderosa staat garant voor een gastvrije en culinaire beleving. Of u nu uw verjaardag wil vieren, uw zilveren of gouden bruiloft, jubileum, communie of babyborrel, het kan bij Ponderosa! Wij beschikken over diverse bijzondere locaties, waaronder onze schitterende zaal “De Schuur” die is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor uw feest met verschillende ruimtes en mogelijkheden.


Groot of klein gezelschap, Ponderosa verzorgt uw feest tot in de puntjes. Dit alles maakt Ponderosa tot één van de mooiste feestlocaties van Ulicoten en omgeving. Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend met ons uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.

Zakelijk
Ponderosa leent zich uitstekend als locatie voor uw vergaderingen, brainstormsessies of bedrijfsfeesten. Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan en kunnen uw bijeenkomst faciliteren met de gewenste technische ondersteuning en catering. Ontvangst met koffie/thee, business lunch, dinerbuffet of liever borrelen met warme en luxe koude hapjes? Laat het ons weten, wij stellen een offerte op maat voor u op. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis Wi-Fi. 

Afscheid
Helaas is het niet altijd feest… En ondanks het feit dat afscheid nemen bij het leven hoort, is dit een aangrijpende gebeurtenis. Het is dan ook belangrijk om goed afscheid te kunnen nemen van een dierbare en het verlies in alle rust te kunnen verwerken. Na de emotie van het afscheid verzorgt Ponderosa op zeer persoonlijke werkwijze en betrokkenheid uw condoleance. Wij hebben een ruimte waar u genodigden kunt ontvangen en in alle rust warme herinneringen kunt ophalen van uw dierbare en elkaar tot steun kunt zijn. U kunt kiezen voor een traditionele koffietafel, maar daarnaast is elke vorm van catering mogelijk.

Meer informatie?
Voor meer informatie en/of een offerte,
geheel vrijblijvend, neem contact met ons op
om uw wensen te bespreken of bel 013 - 519 93 91.

 

"Heeft u iets te vieren? Ponderosa dé plek voor een goed feestje!"

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391