Recreatiepark Ponderosa

Sfeervolle feestlocatie

Moderne feestlokatie

Denkt u met weemoed terug aan de ouderwetse schuurfeesten? De ramen afgeplakt met vuilniszakken om het licht te weren en de vloer slordig aangeveegd? Vaak werden de mooiste feesten gehouden in de oude schuur. Ook de oude schuur op Recreatiepark Ponderosa staat garant voor een feestje. Maar wel met een modern tintje. Geen afgeplakte ramen of onbewerkte vloer, maar een prachtig opgeknapte ruimte, waarbij het hoge plafond en de authentieke balken zijn behouden.

U kunt gebruik maken van de faciliteiten als een beamer, een podium en een dansvloer, waar uw gasten kunnen dansen op de muziek van een door u ingehuurde DJ. Maar natuurlijk niet voordat u eerst krachten heeft opgedaan tijdens een gezellig en overheerlijk buffet in een ander deel van de schuur. Voor de mogelijkheden kijk op feesten bij Ponderosa. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Entertainment
In het hoogseizoen vinden er verschillende animatie activiteiten plaats in 'de Schuur'. Er worden fifa-toernooien, bioscoopavonden en superbingo's georganiseerd. Een programma van deze activiteiten is tijdens het seizoen te vinden in de Ponderosa app. 


 

"Heeft u iets te vieren? Ponderosa dé plek voor een goed feestje!"

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391