Recreatiepark / camping Ponderosa

Dagje uit in Brabant of Belgiƫ

Attractieparken en Dierentuinen in de buurt van Ponderosa

Kom jij deze zomer kamperen bij Recreatiepark Poderosa? Ga dan een dagje uit met het hele gezin naar één van de attractieparken of dierentuinen in de buurt van Recreatiepark Ponderosa!

Efteling
Efteling is al meer dan zestig jaar een bijzondere wereld vol wondermooie sprookjes, adembenemende attracties en prachtig natuurschoon, waar je nooit raakt uitgekeken.

Wandel door het Sprookjesbos waar je lacht om het nieuwste sprookje De nieuwe kleren van de keizer. Stap - als je durft - in de dubbele houten racer achtbaan Joris en de Draak en schreeuw de longen uit je lijf. Ga tot slot genieten van Aquanura; de grootste watershow van Europa! Een spektakel van water, licht en vuur. Gekleurde fonteinen reiken op prachtige Efteling-melodieën tot boven de Pagode. Efteling een wereld vol wonderen!

 

Dierenpark De Oliemeulen
In dierenpark De Oliemeulen zijn reptielen, vogels en zoogdieren uit alle windsteken samengebracht, zoals apen, papegaaien, slangen, vogelspinnen, wasberen en hagedissen. Enkele keren per week zijn er roofvogeldemonstraties en demonstraties met slangen en vogelspinnen. Spannend!
 

Speelpaleis Joepie, Speelparadijs Monkey Town Breda
en Speelboerderij De Vossenberg
Naar hartenlust spelen en ravotten ook al regent het buiten pijpenstelen bij Joepie, Monkey Town en Speelboerderij de Vossenberg zit je warm en droog!
 

Safaripark Beekse Bergen
Hoor je Afrika, dan denk je aan The Big Five: de vijf meest legendarische dieren van dit continent. Safaripark Beekse Bergen is het enige wildlife park in de Benelux waar je neushoorns, olifanten, luipaarden, buffels én leeuwen op één dag kunt spotten. Je komt ze tegen tijdens een tour door het 120 hectare grote park. Kijk je ogen uit bij de roofvogelshow en leef je uit in de speeltuin!
 

Speelland Beekse Bergen
Ben jij klaar voor een dag vol speelplezier? Bij Speelland Beekse Bergen kun je je vermaken met schommels, trampolines, kidcars en nog veel meer. Is het mooi weer? Met de vele waterattracties en het enorme strand aan veilig zwemwater kan je dag in Speelland niet meer stuk!
 

Bobbejaanland
Maak een uitstapje over de grens naar Bobbejaanland in Lichtaart, België en geniet van vele attracties voor alle leeftijden. Scheep in voor een tochtje op de Amazone in de Banana Battle. Onderweg kom je allerlei gevaren tegen en heb je als enige wapen waterkanonnen. Of stap in de (R)evolution, een duizelingwekkende achtbaan in het donker. Ben je nog wat jonger? Dan is een ritje in de Convoy Trucks of een spannende vlucht in Flying Orca zeker iets voor jou. De allerkleinsten hebben zelfs een heel land voor hen alleen: Kinderland is een echt speelparadijs. Bobbejaanland, ‘t plezantste land!

"Een dagje uit met het hele gezin naar een attractiepark of dierentuin!"

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391