Recreatiepark / camping Ponderosa

Seizoenplaats en jaarplaatsen

Het hele seizoen vakantie!

U heeft een toercaravan en zoekt een vaste plek om daar in de vakanties en in de weekenden te recreëren. Op Recreatiepark Ponderosa hebben wij seizoenplaatsen waar u van 1 april tot en met 31 oktober heerlijk kunt vertoeven.

De velden, die ingericht zijn voor seizoenplaatsen, zijn mooi onderhouden en hebben bijna allemaal privé sanitair. Het toppunt van luxe kamperen zijn deze units met eigen douche, toilet en wastafel. Ervaar hierdoor het optimale vakantiegevoel.

  • Vakantie gevoel
  • Mooie fietsroutes in omgeving
  • Animatieprogramma in de schoolvakanties
  • Binnenzwembad
  • Pumptrackbaan

Wij hebben verschillende velden voor seizoensplekken en behalve de Blackhorse- en Huntervalley hebben ze allemaal privé sanitair, De inrichting van de velden is ook verschillend, wenst u meer privacy of liever een open veld?

Seizoen 2020
Voor het seizoen 2020 zijn nog mooie seizoenplaatsen vrij op de Blackhorsevalley (zonder privé-sanitair) en het Helenabos (met privésanitair)
Als u één van deze seizoenplaatsen wilt bezichtigen of vastleggen mag u contact op te nemen met de receptie door te mailen naar info@ponderosa.nl of bellen naar: 013-5199391. 
Wij zijn dagelijks te bereiken van 9.00 tot 17.00 uur. 

 bekijk de parkplattegrond

Jaarplaats

Op Recreatiepark Ponderosa kunt u ook het gehele jaar door genieten van uw ultieme vakantieverblijf. Kom tot rust op het groenrijke park, dichtbij authentieke dorpjes en mooie fiets- en wandelroutes. Het is mogelijk om een bestaande stacaravan of chalet over te nemen of zelf een nieuwe neer te zetten. U kunt dan uw chalet of stacaravan zelf uitkiezen en samenstellen bij één van de door ons geselecteerde chalet- of stacaravanbouwers. Heeft u interesse in een chalet of stacaravan op ons park of in één van onze prachtige plekje? Wij helpen u graag verder en u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Klik verder voor stacaravans die te koop staan

 Download gedragsregels seizoen- en jaarplaatsen

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391