Recreatiepark / camping Ponderosa

Seizoenplaats en jaarplaatsen

Het hele seizoen vakantie!

Seizoenplaats

U heeft een toercaravan en zoekt een vaste plek om daar in de vakanties en in de weekenden te vertoeven. Op recreatiepark Ponderosa hebben wij seizoenplaatsen waar u van 1 april t/m 31 oktober heerlijk kunt vertoeven. Op recreatiepark Ponderosa voelt u zich direct thuis! Het vriendelijke personeel staat voor u klaar en het park en de speciale velden voor de seizoenplaatsen worden perfect onderhouden.

Wij hebben verschillende velden voor seizoensplekken en behalve de Blackhorse- en Huntervalley hebben ze allemaal privé sanitair, De inrichting van de velden is ook verschillend, wenst u meer privacy of liever een open veld?

Vrije plaatsen

Voor het seizoen in 2019 zijn er nog enkele seizoenplaatsen op Ponderosa beschikbaar. Wij laten u dan ook graag ons park zien en beantwoorden al uw vragen. Als u een seizoenplaats wil bezichtingen of vastleggen dient u een afspraak te maken met de receptie of bel naar: 013-5199391. 

Voolopig zijn onderstaande seizoenplaatsen beschikbaar voor 2019*
- Huntervalley: 9
- Blackhorse Valley: 5 t/m 8, 16 t/m 19
- Helenabos (met privé sanitair): 14, 25, 26 en 31
* onder voorbehoud van wijzigingen

klik hier voor de plattegrond

Jaarplaats

Op Recreatiepark Ponderosa kunt u ook het gehele jaar door genieten van uw ultieme vakantieverblijf. Kom tot rust op het groenrijke park, dichtbij authentieke dorpjes en mooie fiets- en wandelroutes. Het is mogelijk om een bestaande stacaravan of chalet over te nemen of zelf een nieuwe neer te zetten. U kunt dan uw chalet of stacaravan zelf uitkiezen en samenstellen bij één van de door ons geselecteerde chalet- of stacaravanbouwers. 
 Download brochure Uw Tweede Thuis

Heeft u interesse in een chalet of stacaravan op ons park of in één van onze prachtige plekje? Wij helpen u graag verder en u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

 Download gedragsregels seizoen- en jaarplaatsen

"Beleef een onbezorgde kampeervakantie bij Ponderosa!"

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391