Recreatiepark / camping Ponderosa

Seizoenplaats en jaarplaatsen

Het hele seizoen vakantie!

Seizoenplaats

U heeft een toercaravan en zoekt een vaste plek om daar in de vakanties en in de weekenden te vertoeven. Op recreatiepark Ponderosa hebben wij seizoenplaatsen waar u van 1 april t/m 31 oktober heerlijk kunt vertoeven. Op recreatiepark Ponderosa voelt u zich direct thuis! Het vriendelijke personeel staat voor u klaar en het park en de speciale velden voor de seizoenplaatsen worden perfect onderhouden.

Wij hebben verschillende velden voor seizoensplekken en op de Blackhorse- en Huntervalley na hebben ze allemaal privé sanitair, voorzien van een  ruime douche, toilet, wasbak en opbergruimte. De inrichting van de velden is ook verschillend, open velden of juist meer afgebakend en in het bos.

Wilt u weten welke plaatsen wij nog beschikbaar hebben, neemt u dan contact met ons op of kom langs op recreatiepark Ponderosa.

Jaarplaats

U heeft geen toercaravan maar geeft juist de voorkeur aan een stacaravan of chalet. Recreatiepark Ponderosa heeft daarin 2 mogelijkheden. Wilt u een bestaande chalet of stacaravan overnemen of zelf een nieuwe neerzetten? Aan u de keus. U kunt zelf uw chalet of stacaravan uitkiezen en samenstellen bij één van de door ons geselecteerde chalet- of stacaravanbouwers. 

Omdat Ponderosa in 2018 het 50 jarig bestaan viert hebben wij een speciale Jubileum actie met een voordeel va €2190,-! Plaats u dit jaar een nieuw chalet op Twin Valley betaald u dit seizoen geen stageld.

Heeft u interesse om een stacaravan of chalet over te nemen kunt u hier het huidige aanbod bekijken. Wij helpen u graag verder en u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

"Beleef een onbezorgde kampeervakantie bij Ponderosa!"

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391