Recreatiepark Ponderosa

Seizoenplaats en jaarplaatsen

Het hele seizoen vakantie!

Seizoenplaatsen 2021
Voor het seizoen 2021 zijn we aan het inventariseren welke seizoenplaatsen er vrij komen, met privé-sanitair en zonder privé-sanitair.

Heeft u interesse in een seizoenplaats op Ponderosa dan kunt u dit aan ons doorgeven:

✉️ info@ponderosa.nl 
☎️ +31(0)13 5199391 

Als u één van deze plaatsen wilt bezichtigen of vastleggen mag u contact op te nemen met de receptie.
Wij zijn dagelijks te bereiken van 9.00 tot 17.00 uur.  En op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. 

U heeft een toercaravan en zoekt een vaste plek om daar in de vakanties en in de weekenden te recreëren. Op Recreatiepark Ponderosa hebben wij seizoenplaatsen waar u van 1 april tot en met 31 oktober heerlijk kunt vertoeven.

Wij hebben verschillende velden voor seizoensplekken en behalve de Blackhorse- en Huntervalley hebben ze allemaal privé sanitair, De inrichting van de velden is ook verschillend, wenst u meer privacy of liever een open veld?

 Bekijk de parkplattegrond

 Tarieven 2021

Jaarplaats

Op Recreatiepark Ponderosa kunt u ook het gehele jaar door genieten van uw ultieme vakantieverblijf. Kom tot rust op het groenrijke park, dichtbij authentieke dorpjes en mooie fiets- en wandelroutes. Het is mogelijk om een bestaande stacaravan of chalet over te nemen of zelf een nieuwe neer te zetten. U kunt dan uw chalet of stacaravan zelf uitkiezen en samenstellen bij één van de door ons geselecteerde chalet- of stacaravanbouwers. Heeft u interesse in een chalet of stacaravan op ons park of in één van onze prachtige plekje? Wij helpen u graag verder en u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Klik verder voor stacaravans die te koop staan

 Download gedragsregels seizoen- en jaarplaatsen

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391