Seizoenplaats en jaarplaatsen

Jaarplaatsen

Op Recreatiepark Ponderosa kunt u ook het gehele jaar door genieten van uw ultieme vakantieverblijf. Kom tot rust op het groenrijke park, dichtbij authentieke dorpjes en mooie fiets- en wandelroutes. Het is mogelijk om een bestaande stacaravan of chalet over te nemen of zelf een nieuwe neer te zetten. U kunt dan uw chalet of stacaravan zelf uitkiezen en samenstellen bij één van de door ons geselecteerde chalet- of stacaravanbouwers. Heeft u interesse in een chalet of stacaravan op ons park of in één van onze prachtige plekje? Wij helpen u graag verder en u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Seizoenplaats en jaarplaatsen

Seizoenplaatsen

Voor het seizoen 2021 zijn we aan het inventariseren welke seizoenplaatsen er vrij komen, met privé-sanitair en zonder privé-sanitair.

Heeft u interesse in een seizoenplaats op Ponderosa dan kunt u dit aan ons doorgeven:
info@ponderosa.nl
+31(0)13 5199391

Als u één van deze plaatsen wilt bezichtigen of vastleggen mag u contact op te nemen met de receptie. Wij zijn dagelijks te bereiken van 9.00 tot 17.00 uur. En op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.Op Recreatiepark Ponderosa kunt u ook het gehele jaar door genieten van uw ultieme vakantieverblijf. Kom tot rust op het groenrijke park, dichtbij authentieke dorpjes en mooie fiets- en wandelroutes. Het is mogelijk om een bestaande stacaravan of chalet over te nemen of zelf een nieuwe neer te zetten. U kunt dan uw chalet of stacaravan zelf uitkiezen en samenstellen bij één van de door ons geselecteerde chalet- of stacaravanbouwers. Heeft u interesse in een chalet of stacaravan op ons park of in één van onze prachtige plekje? Wij helpen u graag verder en u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

U heeft een toercaravan en zoekt een vaste plek om daar in de vakanties en in de weekenden te recreëren. Op Recreatiepark Ponderosa hebben wij seizoenplaatsen waar u van 1 april tot en met 31 oktober heerlijk kunt vertoeven. Wij hebben verschillende velden voor seizoensplekken en behalve de Blackhorse- en Huntervalley hebben ze allemaal privé sanitair, De inrichting van de velden is ook verschillend, wenst u meer privacy of liever een open veld?

Brabantse gezelligheid en ontdek baarle het merkwaardigste dorp ter wereld!

Een mooi verzorgde familie camping waar gezelligheid en persoonlijke aandacht voor onze gasten centraal staan. Voor jong en oud is er genoeg te doen zoals zwemmen in het overdekt zwembad met buitenglijbaan, crossen op de super stoere pumptrackbaan. Fietsen, wandelen en genieten van de omgeving zowel in Nederland of België.