Recreatiepark Ponderosa

Seizoenplaats en jaarplaatsen

De seizoen- en jaarplaatsen zijn momenteel allemaal bezet!

Voor het seizoen 2021 zijn de jaarplaatsen en seizoenplaatsen bezet!
Mocht u alsnog interesse hebben om op onze wachtlijst te komen kunt u dit uiteraard altijd doorgeven. 

✉️ info@ponderosa.nl 
☎️ +31(0)13 5199391 

U heeft een toercaravan en zoekt een vaste plek om daar in de vakanties en in de weekenden te recreëren. Op Recreatiepark Ponderosa hebben wij seizoenplaatsen waar u van 1 april tot en met 31 oktober heerlijk kunt vertoeven.

Wij hebben verschillende velden voor seizoensplekken en behalve de Blackhorse- en Huntervalley hebben ze allemaal privé sanitair, De inrichting van de velden is ook verschillend, wenst u meer privacy of liever een open veld?

 Bekijk de parkplattegrond

 Tarieven 2021

Jaarplaats

Voor het seizoen van 2021 zijn al onze plaatsen bezet. Het is hierdoor niet mogelijk om nog een stacaravan op Recreatiepark Ponderosa te plaatsen. Mocht u interesse hebben om een stacaravan te kopen op ons park kunt u doorklikken op onze website. 

Klik verder voor stacaravans die te koop staan

Op Recreatiepark Ponderosa kunt u ook het gehele jaar door genieten van uw ultieme vakantieverblijf. Kom tot rust op het groenrijke park, dichtbij authentieke dorpjes en mooie fiets- en wandelroutes. Het is mogelijk om een bestaande stacaravan of chalet over te nemen of zelf een nieuwe neer te zetten. U kunt dan uw chalet of stacaravan zelf uitkiezen en samenstellen bij één van de door ons geselecteerde chalet- of stacaravanbouwers. Heeft u interesse in een chalet of stacaravan op ons park of in één van onze prachtige plekje? Wij helpen u graag verder en u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

 Download gedragsregels seizoen- en jaarplaatsen

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391