Recreatiepark / camping Ponderosa

Opa's en Oma's

De ideale combinatie

U bent een kampeerder in hart en nieren. U zou het liefst iedere dag van het jaar op de camping doorbrengen. Fietsen, wandelen, een middagdutje in het zonnetje en 's avonds met een dikke trui voor de caravan een boek lezen.

Maar het zou nóg leuker zijn als u uw kleinkinderen mee kon laten genieten van uw kampeervakantie! Dan bent u bij Recreatiepark Ponderosa aan het juiste adres.

Logeerfeest

Met alle faciliteiten voor de kleintjes en een adembenemende omgeving met talloze prachtige fiets- en wandelroutes hebben u én uw kleinkinderen hier een geweldige tijd! Dus waarom zou u dit niet combineren?

Doordeweeks geniet u van de rust, de omgeving en het samenzijn. En in de weekenden komen uw kleinkinderen logeren op de camping!

Ze plonzen in het overdekte zwembad, spelen in de speeltuin, rennen rond op de velden, eten een frietje en vallen 's avonds met rode wangen van al dat avontuur in slaap.

En na een gezellig weekend vol schaterlachen en plezier gaan uw kleinkinderen weer naar huis en geniet u weer van de rust. Ideaal toch?

 

Oma en Opa? Mag ik volgende week weer komen logeren?

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391