Recreatiepark Ponderosa

Activiteiten & arrangementen

Voor wie erop uit wilt

Ben jij degene die deze keer de organisatie van het teamuitje, familie- of vrijgezellendag, vriendinnenuitje of personeelsdag op zich heeft genomen. Zoek niet meer verder, wij nemen het je uit handen, zelfs overnachten is mogelijk. Op zoek naar een bedrijfsuitje of vergaderlokatie klik hier.

In samenwerking met Baarle Outdoor presenteren wij je 2 arrangementen. Liever een andere activiteit, dat is ook zeker mogelijk. Interesse in andere activiteiten, klik hier. 

Solextour

Tijdens deze tocht rijden jullie door de groene, bosrijke Kempen in het grensgebied van Nederland met België waar jullie zullen genieten van de mooie omgeving.

Start -en eindpunt is op recreatiepark Ponderosa. 

De Solextour €30,95 pp (zonder uitbreidingen)

Catch the Smuggler 

Dit is een interactief spel, in Baarle nassau. In Baarle, een dorp dat bekend staat als ‘het Smokkelgat’, is een smokkelaar gesignaleerd. Als douane team gaan jullie op jacht en proberen jullie de smokkelaar te pakken, voordat deze de grens over is. Spoor de smokkelaar op met de interactieve kaart op jullie mobiele scherm. Maar pas op: hij kan mijnen droppen en stoorzenders plaatsen om jullie te dwarsbomen

Catch the smuggler €22,50 pp (zonder uitbreidingen)

Bij beide activiteiten extra bij te boeken:

  • koffie/thee en gebak
  • borrel / lunch /diner
  • overnachtingen

Ontdek de omgeving van Ponderosa

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391