Recreatiepark / camping Ponderosa

Kamperen - Comfort kampeerplaats

Kampeerplaats van 150m2

Comfort kampeerplaats Comfort kampeerplaats

De comfort kampeerplaatsen zijn royale plaatsen op grote velden, Ponderosa Valley genaamd. Deze velden zijn omzoomd door groen, met in het midden steeds een kleine speelvoorziening. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Uw hond kunt u uitlaten op de daarvoor bestemde gebieden.

De plaatsen hebben water- en rioolaanlsuiting, elektriciteit en kabel tv aansluiting. U heeft gratis wifi netwerk tot u beschikking.

De toeristische plaatsen zijn vlakbij alle voorzieningen, zoals sanitair, receptie en horeca en zwembad. Maar ook de pas aangelegde Pumptrackbaan en de grote airtrampoline. Klikt u hier voor de plattegrond. De prijzen zijn inclusief elektra, water en warme douches. Dat betekent geen douchmuntjes. 

In het hoogseizoen is er animatie op de camping. En is er 1x per week een disco in de “feestschuur”, waarbij het geluid tot 1.30u aan blijft , verder is het gewenst dat na 23.00u op geluidsoverlast gelet dient te worden.

bekijk hier de tarieven voor seizoen 2019

animatieprogramma

Ponderosa Parkpas

Een paar dagen voor aankomst krijgt u een email met een link waar u foto's en gegevens per persoon (vanaf 2 jaar) kan uploaden. Deze pas geeft toegang tot oa het zwembad, kan gevraagd worden als borg en dient ook als identificatiemiddel op het park. En met ingang van dit seizoen kunt u ook betalen met uw parkpas, u kunt bij de receptie geld op de pas uploaden.

Op deze pas komen de oa de volgende gegevens te staan: pasfoto, naam, staanplaats. 

 

Beschikbaarheid

Kies een aankomst- en vertrekdag

Legenda

 
= Beschikbaar
 
= Aankomst / vertrekdag
 
= Arrangement
 
= Geselecteerd
 
= Niet beschikbaar
Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
013 5199391