Recreatiepark Ponderosa

Bobbejaanland

Een dagje in ’t plezantste land.

Op 50 min rijden van recreatiepark Ponderosa ligt Bobbejaanland in het Belgische Lichtaart. Met fun voor groot en klein. En met meer dan 40 attracties, vindt iedereen er wel eentje die zijn hart sneller laat slaan. De attracties zijn ingedeeld in 3 categorieën, intens, matig en rustig.  

Weersgarantie bij Bobbejaanland want zeg nu zelf, er is niets leuker dan op een zonnige dag genieten van rollercoasters & nog véél andere attracties. Jammer genoeg valt het weer niet altijd mee in België. Maar daar heeft Bobbejaanland iets op gevonden: Bij elk ticket dat je minstens 2 dagen op voorhand aankoopt, krijg je een weersgarantie cadeau. Voorwaarden zijn te lezen op de website.

Download de app van Bobbejaanland en stel op voorhand je route samen. Extra handig is dat je met de app je tickets digitaal bij je hebt en printen is dus niet meer nodig. Bobbejaanland is niet het hele jaar open, dus bekijk de kalender op de website wanneer je een bezoek wilt plannen. Bestel je entreetickets online. Kinderen kleiner dan 100cm zijn gratis.

https://www.bobbejaanland.be/nl

"Nieuw in 2018, de Dreamcatcher."

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391