Recreatiepark Ponderosa

De Beekse Bergen

Ontmoet meer dan 150 diersoorten!

Op safari in Beekse Bergen

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen. De Beekse Bergen ligt op een klein half uur van recreatiepark Ponderosa.

Ga samen op een onvergetelijke safari. Prikkel al je zintuigen tijdens de indrukwekkende safari's door Beekse Bergen. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Elke safari is uniek en de volgorde bepaal je zelf.

Bij Beekse Bergen kun je 365 dagen genieten. Je kunt namelijk het gehele jaar op safari, ook op feestdagen! Op de website ontdek je het dagprogramma en plan je dagje uit.

Bestel je entreetickets online. Safaripark Beekse Bergen werkt online met wisselende dagprijzen ten opzichte van de kassaprijs. De online korting kan oplopen tot wel € 7,50 per persoon! Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

https://www.beeksebergen.nl/

"Ga samen op een onvergetelijke safari."

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391