Recreatiepark Ponderosa

ANWB wandel- en fietsarrangement

Ponderosa, de gezelligste camping aan de grens

Nog meer voordeel op Ponderosa met het CKE arrangement!

Voordelig kamperen op recreatiepark Ponderosa in het gezellige Brabant vlakbij de Belgische grens. Je kan hier heerlijk én voordelig genieten van het moois in de omgeving. Ruime plaatsen, prachtige fietsroutes en een omgeving met veel historie.

CKE wandel- en fietsarrangement €125,-*

  • verblijf 5 nachten tussen 29 aug - 31 okt
  • fietskaart en wandelkaart van de omgeving
  • picknickmand (1 x)
  • geen aanbetaling
  • tot 7 dagen voor aankomst mogelijk tot kosteloos annuleren of omboeken

(*) prijs op basis van 2 personen / excl. toeristenbelasting en eventueel honden wij rekenen geen reserveringskosten. Voor een extra persoon rekenen wij €42,50.

Reserveren kan telefonisch 013 5199391 of per email receptie@ponderosa.nl ovv ANWB wandel- en fietsarrangement. Niet in combinatie andere aanbiedingen.

Langer blijven dat kan, dan boek je dagen bij. Honden (max 2) zijn welkom op Ponderosa, je betaalt €4,- per hond per nacht. In deze tijd van het Corona virus weten we nu nog niet wat de horeca richtlijnen zijn in september en oktober. We hopen natuurlijk dat we dan weer volledig open zijn, op de website wordt de openingstijden en richtlijnen gecommuniceerd.

De horeca heeft in het naseizoen aangepaste openingstijden. Het restaurant is altijd geopend op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond. De actuele openingstijden van het terras, grand café en restaurant worden op de website gecommuniceerd.


ANWB wandel- en fietsarrangement kunt u boeken van 29 augustus tot 31 oktober 2020:

Ponderosa op Zoover
Camping Ponderosa - 4 Sterren
Maaijkant 23-26
5113 BD Ulicoten
+31(0)13 5199391