Welkom bij Capfun Ponderosa,
gelegen in het mooie Brabant vlakbij de Belgische grens.

even helemaal weg...

Boek nu een vakantie op Vakantiepark Capfun Ponderosa is een gezellige familiecamping gelegen in Ulicoten, Noord-Brabant.

De camping verhuurt comfortabele chalets, lodges en ingerichte tenten. Kampeerders kunnen terecht op de ruime staanplaatsen.

De camping heeft een mooi waterpark met een verwarmd binnenbad, een bubbelbank, stroomversnelling en een grote glijbaan van maar liefst 60 meter lang! Daarnaast is er buiten een terras met een hele leuke familieglijbaan!

Brabant is de perfecte plek voor vakantie. De vele fiets- en wandelpaden zorgen ervoor dat de mooie omgeving en gezellige, pittoreske dorpen in de buurt gemakkelijk te bezoeken zijn. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Nederlands-Belgische dorp Baarle. Zin in wat actie? De camping beschikt over een super gave pumptrackbaan. En buiten de camping liggen de Efteling, Beekse Bergen en Bobbejaanland alle drie op rijafstand!

Veel vakantieplezier!

  Video   Foto's
Boek uw vakantie voor 2022

Altijd gezellig en leuk

"Staan hier al bijna 10jaar in stacaravan en nog steeds naar me zin, ook al wonen we er maar 35km vandaag even weg uit de sleur en hier is alles mag en niets moet en een goed Team hier die alles voor je regelen en klaar staan daarbij kan je hier goed genieten van het Bourgondiƫr restaurant met variatie van gerechten, dus zeker een aanrader voor buitenstaanders er is altijd wat te doe voor jong en oud."
Familie van Geel

Zoover

0% feest

afgelast

Ook het 0% feest met DJ Sjoerd hebben we moeten annuleren. 

Lees verder

Uitgelicht!